Champions League spilforslag: Malmø står til prygl i Ukraine

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

 

I Champions League er vi nået til fjerde kampdag, og Jesper Helmin kommer her med et Champions League spilforslag takket være Danske Spil. Kort fortalt lyder det, at Shakhtar Donetsk får gang i målscoringen mod Malmø. Det kan du jo passende spille på hos Danske Spil:

Spil på Shakhtar Donetsk mod Malmø i Champions League

Champions League spilforslag fra Helmin

Spil på: Shakhtar Donetsk – Malmö FF (0-1) 1 – odds 1,82 hos Danske Spil som dagens Champions League spilforslag.

Jesper Helmin har gladeligt taget turen til Malmös Champions League-kampe igen i denne sæson, og for 14 dage siden så han svenskerne toppræstere, da de slog netop Shakhtar Donetsk med 1-0 på hjemmebane. Sejren der kunne faktisk være blevet større, hvis ikke det var for brændte chancer. Shakhtar skuffede gevaldigt i opgøret, og det har efterladt ukrainerne i en meget skidt position. Malmö er treer i gruppen, tre point foran Shakhtar, der efter tre kampe endnu ikke har scoret i Champions League. Men det tror Jesper Helmin altså på, at der bliver lavet om på i aften.

Spil på Shakhtar Donetsk mod Malmø i Champions League

Shakhtar har siden nederlaget i Sverige vundet 4-0 i pokalen og senest hele 7-1 i ligaen over Zorya. Især den sidste sejr er imponerende, al den stund at Zorya er nummer fire i tabellen, og inden opgøret blot havde lukket fem mål ind i 11 kampe. Malmö tabte i weekenden hjemme til Norrköping og virker efterhånden en smule slidte. De kommer på overarbejde i dette opgør, og Jesper Helmin må erkende, at han ikke tror på, de holder stand. Shakhtar henter en sikker sejr.

Spil Champions League på Oddset nu

Der kommer flere gode Champions League tilbud efterhånden, som vi nærmere os spilstart. Vi supplere også gerne med alle de sponsorerede spiltips, som vi kan finde. God fornøjelse med Champions League kampene.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply