Masser af Ondt Blod tilbud til weekendens boksebrag

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Tilbud til Ondt Blod med Rudy Markussen og Patrick Nielsen

Årets danske boksebrag skal stå denne weekend, og lørdag aften skal det hele afgøres i ringen. Vi finder endelig ud af hvem der er stærkest af Rudy “Hardhitter” Markussen og Patrick Nielsen. Det sker i tæt samarbejde med Unibet, der har masser af tilbud på Ondt Blod opgøret, som det også kaldes.

Vi har set frem mod “Ondt Blod” længe, og med Unibet har vi erfaret, at du får de bedste spilmuligheder. Bookmakeren giver dig nemlig et væld af Ondt Blod tilbud til kampen. Du kan spille risikofrit på sejr til Rudy Markussen, få boostede odds og vinde signerede boksehandsker. Gå ikke glip af den længe ventede kamp, og ikke mindst de mange tibud. Klik på linket ovenfor og se, hvad der venter dig. Du kan lige se et par fede boksevideoer om Årets Boksebrag fra Youtube, der gerne skulle få dig i den helt rette stemning. Her er Afgørelsens Time med Rudy Markussen (og ikke så meget Patrick Nielsen):

https://www.youtube.com/watch?v=Tz3ju4Vo0zw

Og så er der videoen med det poetiske navn: “Har du set ahorntræet om efteråret?”:

https://www.youtube.com/watch?v=Dj3kaUz9rAg

Ondt Blod tilbud og meget andet på Unibet

Men der er også andet end Ondt Blod i weekenden. Husk Unibets julekalender og masser af andre casino julebonusser og adventsgaver! Denne weekend er der igen masser af gaver til din sportsweekend. På Unibet har gjort det nemt for dig at åbne de daglige låger, julekalenderen findes nemlig også som en app, som du kan finde via ovenstående link til Unibet.

Selv om det er slut med Superliga i år, så er der også masser af fantastisk fodbold fra de største europæiske ligaer denne weekend. Herudover er VM i håndbold  fuld gang, og de danske kvinder er videre fra gruppespillet. I weekenden skal de spille deres 1/8-finale. På Unibet er der også et stort udvalg af spil til alle kampene fra slutrunden. Rigtig god fornøjelse!

Refundering af din fodboldkupon

Unibet har også et fedt fodboldtilbud til dig, når du ikke skal spille på Ondt Blod. Så kan du få det bedste ud af det store spiludbud. Unibet tilbagebetaler din fodboldkupon, hvis du misser én kamp! Din kupon skal blot bestå af mindst 4 fodboldkampe og have mindst odds 4.  Det har aldrig været nemmere at jagte den store gevinst på Unibets store fodbold udvalg.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply