Stjernetræf i Paris – masser af spændende Champions League på Unibet

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Så er det tid til en gang Ronaldo vs Zlatan i aften! Er du klar? Det er Unibet i hvert fald med masser af fantastiske Champions League odds og spændende tilbud. Alternativt kan du også kigge forbi de Champions League gaver, der uddeles på Danske Spil Casino i disse dage. Skal du bruge et freebet, så tjek vores komplette liste over freebets ud.

Se mere om spændende Champions League og konkurrencedygtige odds på Unibet

Aftenens Champions League kampe

Fokus vil naturligvis være på Ronaldo og Zlatan i aften, men hverken Real eller Paris har lukket mål ind i dette års Champions League, så en god idé i følge eksperterne på Unibet TV er at kigge på få mål i kampen.

Manchester United skal til det kolde Rusland, og kyniske Louis Van Gaal har udtalt, at uafgjort mod CSKA Moskva er godkendt. Der er heller ikke plads til fejltrin i gruppen, hvor alle hold har 3 point.

Manchester City spiller hjemme i vante rammer mod Sevilla, og alt andet end en sejr vil være en fiasko.

Hos Unibet har de over 200 spilmuligheder på alle Champions League kampe, og husk deres 90+ forsikring, som giver pengene tilbage på udvalgte markeder, hvis der scores i overtiden.

Se mere om spændende Champions League og konkurrencedygtige odds på Unibet

Champions League forsikring på Unibet

Den evige populær Unibet 90+ forsikring kampagne er tilbage i forbindelse med Champions League! Unibet refunderer endnu flere væddemål eftersom Unibet 90+ forsikring fortsat gælder for Premier League og Champions League og nu udvider med La Liga.

Hvad er Unibet 90+ forsikring? Alle tabende pre-match væddemål på korrekt score, halvleg/fuldtid, første målscorer og sidste målscorer bliver refunderet op til 750 kroner, hvis der bliver scoret i overtiden. Det virker således:

1. Log ind på Unibet eller opret en ny konto her

2. Placér et væddemål på en af ovenstående markeder.

3. Hvis der bliver scoret i overtiden, og du har et tabt pre-match væddemål, vil din indsats blive refunderet i kontanter op til 750 kroner.

God fornøjelse!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply