Unibet TV: Hvad skal der ske med Manchester United?

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Kom med indenfor i Unibet TV-studiet, hvor vært Anders Sigdal og de to gæster, Morten Bruun og Per Marxen, analyserer Manchester United, der nu har Louis van Gaal i trænerstolen. Er der købt for dyrt, for sent og/eller for dårligt ind?

Manchester United og Louis van Gaal


I YouTube videoen får du en tilbundsgående analyse af Manchester United fra Unibet TV. Det er meget interessant at høre, hvad Morten Bruun har at sige om the reds. På deres blog har der også været en interessant artikel før sæsonstart, som vi bringer i uddrag nedenfor. Tak til Unibet, hvor du kan få en fantastisk Premier League bonus:

Nye kunder får 50 kr. gratis uden krav om indbetaling på Unibet!

Louis van Gaals ankomst i Manchester United er blevet akkompagneret af meget palaver, og hollænderen har draget fordel af at være en udadvendt, citerbar figur samt det faktum, at han ikke er David Moyes. Van Gaal har på mange måder arvet et nemt job på Old Trafford – et job, hvor han skal kravle over så lav en barre for at gøre det bedre end sin forgænger. Som Homer Simpson sagde til Bart, så lyder én af tre sætninger, der vil bringe dig gennem livet, således: “Det var sådan, før jeg kom”. Det kan Van Gaal altid falde tilbage på, hvis han ikke får succes.

Det er naturligvis ikke en mulighed, han har tænkt på, men da han ser ud til at satse på en trebackkæde i begyndelsen af sit regime, så vil meget af hans skæbne ligge i hænderne – eller rettere i hovederne og fødderne – af spillere, der ikke er vant til den opmærksomhed, man får i United.

Jonny Evans, Phil Jones og Chris Smalling er de ældste centrale forsvarsspillere i klubben netop nu, og i manglen af en ny spiller på den plads tyder alt på, at det er den trio, der vil starte inde på Old Trafford i Van Gaals første kamp af betydning mod Swansea om små to ugers tid.

Alle tre har haft deres kritikere – selvom Evans har imponeret i stilhed i et godt stykke tid nu – men de kunne næppe have bedt om en bedre mulighed for at vise sig frem eller for en anden træner, der ville vise dem tillid.

Noget ændrede sig således i Van Gaals hoved i brasilianske Salvador den 13. juni, da hans Holland stillede op i en 3-5-2/3-4-3-formation og smadrede de daværende verdensmestre fra Spanien med 5-1. United-tilhængere kunne se en mulig fremtid, hvis Van Gaal fik sin vilje. Det handlede om at inddæmme modstanderen og slå ubarmhjertigt til på kontra. Det er sådan, de vil stille op mod tekniske og offensive hold, og det var en regulær udstilling af taktikkens effektivitet.

Nye kunder får 50 kr. gratis uden krav om indbetaling på Unibet!

De fleste troede, at systemet kun var fundet frem til kampen mod spanierne, men Van Gaal holdt så meget af det, at han holdt sig til det resten af turneringen, og det var her, problemerne begyndte. Hollænderne skulle bruge to sene mål for at besejre Mexico i ottendedelsfinalerne, og derefter scorede de orangeklædte ikke før bronzekampen.

I dets natur – det faktum at der er tre spillere, hvor der normalt er to – er der tale om et defensivt system, så hvis Van Gaals United skal spille med om ligatitlen, så skal United læne sig meget mere op ad denne defensiv end de to hold, der var tættest på i sidste sæson.

Fløjspillerne vil i den forbindelse også bære et stort ansvar for holdets succes.

Vi så alle, hvordan Dirk Kuyt og Memphis Depay – engang betragtet som angribere – spillede på fløjene ved VM, og det vil ikke være en overraskelse at se folk som Antonio Valencia, Ashley Young, Nani, Adnan Januzaj og måske Wayne Rooney spille derude af og til frem for mere etablerede backer som Rafael eller Luke Shaw. En fyr som Valencia vil kunne gøre højresiden til sin egen.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply