Vind sæsonkort til Superligaen med Betsafe!

Vind et sæsonkort til din Superligaklub med Betsafe

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Vind sæsonkort til Superligaen med Betsafe!

Betsafe er ny hovedsponsor for Superligaen, og Betsafe har fået dansk licens til at udbyde spil i Danmark! Det skal fejres. Derfor giver Betsafe lige nu hele 15 x 2 sæsonkort væk til hver klub i Superligaen, og alle nye kunder kan deltage i konkurrencen. Du kan altså sikre dig to billetter til alle hjemmekampe, som dit favorithold skal spille i forårssæsonen af Superligaen. Så hvad venter du på?

Læs mere om Superligakonkurrencen og deltag på Betsafe her!

Sådan deltager du i Betsafes Superligakonkurrence

Først skal du oprette en konto på Betsafe. Herefter skal du foretage et indskud på mindst 200 kr. og så sende en mail til Betsafe, hvor du i emnefeltet skriver hvilket hold, du godt kunne tænke dig billetter til, f.eks. ”FC Nordsjælland”. Husk at send mailen fra den mailadresse, som er tilknyttet din Betsafe konto.

Husk, at du også som ny spiller på Betsafe kan få 100o kr. i velkomstbonus! Denne bonus kan bruges både på odds og på casino!

Deltag i konkurrencen her!

På ovennævnte måde er du med i lodtrækningen om de mange sæsonkort. Sidste frist for deltagelse er 6. marts 2012 kl. 23.59, og vinderne får direkte besked. Eftersom konkurrencen løber til 6. marts, vil man således ikke modtage billetter til den første runde i forårssæsonen, der spilles d. 3-5. marts!

Superligakonkurrencens vilkår og betingelser

Konkurrencen er kun gældende for nye kunder, som har oprettet deres konto efter 1. februar 2012, og som foretager et indskud på minimum 200 kr. efter kontoen oprettes. Der udloddes i alt 15 x 2 billetter pr. klub – dvs. der er i alt 180 vindere af denne konkurrence. Hver vinder modtager således 2 stk billetter til alle hjemmekampe til det hold, som man har angivet i emnefeltet i mailen til Betsafe. Antallet af hjemmekampe i forårsæsonen varierer pr. klub. Derudover er billetpriserne forskellig fra klub til klub. Dvs. værdien af præmien varierer fra klub til klub, men præmien kan ikke ombyttes til kontanter, produkter eller til penge på Betsafe konti. Sidste frist for indsendelse af mail til Betsafe er d. 6. marts 2012 kl. 23.59. Mails modtaget efter dette tidspunkt vil ikke deltage i lodtrækningen, og vinderne får direkte besked via mail d. 7. marts. Vinderne kontaktes direkte med information om hvordan billetterne bliver uddelt.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply