Unibet Champions League Forsikring

Unibet Sport: 0-0 Forsikring På Champions League

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Unibet Champions League Forsikring

Unibet forsøger altid at give dig den bedste betting-oplevelse. Derfor har de en række tilbud, hvor du beholder din indsats – selv hvis du ikke vinder dit væddemål!

Se Unibets odds på Champions League her!

Unibet og Champions League

Unibet har et fantastisk tilbud for 2011-2012 udgaven af Champions League, der dækker hver eneste kamp i turneringen fra første runde i gruppespillet og hele vejen til finalen. Unibet refunderer alle tabende spil på Ciffertips, Halvleg / Fuldtid og Første / sidste målscorer, når en kamp i Champions League ender 0-0. Så selv efter en kedelig 0-0 kamp, hvor du forgæves har spillet på ”Messi som første målscorer”, så får du altså stadig hver en øre af din indsats tilbage – uanset hvor meget du spiller for og hvor mange væddemål, du har placeret! Det er tilbud som dette, der gør Unibet det bedste sted at placere alle dine væddemål på Champions League!

Spil Champions League på Unibet Sport!

Regler og vilkår for 0-0 forsikring

Tilbuddet gælder for alle Champions League-kampe spillet fra og med gruppespillet, der begynder den 13. september 2011 til finalen den 19. maj 2012. Kampdatoerne kan blive ændret på grund af udsættelser / ændring i programmet. Ciffertips, Halvleg / Fuldtid og Første / sidste målscorer: Refunderinger kun for tabte væddemål, som ikke er live-spil. Ciffertips, Halvleg / Fuldtid og Første / sidste målscorer: Refunderinger kun for kampe som ender 0-0 efter ordinær spilletid (90 minutter + tillægstid). Ciffertips-refunderinger tæller kun for spil på Ciffertips (ordinær spilletid). Refunderingerne tæller ikke på spil placeret på Ciffertips (halvlegs-resultat). Første / sidste målscorer refererer til den spiller, der scorer det første mål / sidste mål i kampen. Selvmål er ikke taget i betragtning. Resultatet vil blive kontrolleret på www.uefa.com og det første resultat erklæret af UEFA vil blive brugt til at korrigere spillene, uanset kampen bliver forkortet, senere ændringer af de officielle resultater og / eller fejl. Der er ingen minimum/maximum indsats, som er nødvendig for at kvalificere sig til denne promotion. Indsatserne vil blive refunderet til kontoen inden for 24 timer efter kampen fuldførelse.  Tilbuddet gælder både enkelt og multivæddemål. I tilfælde af at enkelte dele af Ciffertips, vil Halvleg/ Fuldtid og Første Målscorer / Sidste Målscorer vil blive tabt vil den del af væddemålet blive annulleret (og sættes til odds 1,00), den akkumulerende bet er dog fortsat gyldig uanset tabte Ciffertips, Halvleg / Fuldtid. Unibet forbeholder sig retten til at ændre eller annullere denne kampagne til enhver tid. Unibets generelle regler og vilkår gælder til alle tider for denne kampagne, og Unibet forbeholder sig ret til at begrænse indsatser og ændre oddsene til enhver tid.

Spil Champions League på Unibet Sport!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

En tanke om “Unibet Sport: 0-0 Forsikring På Champions League”

Leave a Reply