Betsafe Superliga Tipsforslag

Bliv Betsafe Superliga Blogger for din yndlingsklub!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Betsafe Superliga Konkurrence

Betsafe vil gerne fejre deres nye sponsorat af Superligaen ved at lade DIG blive blogger for dem. Til gengæld får du 2 billetter til alle hjemmekampe, som dit favorithold spiller i foråret.

Læs mere om Betsafes konkurrence her!

Hvad er Betsafes Superliga Blogger?

Elsker du fodbold? Holder du med AGF, Brøndby, FC København eller et af de mange andre hold i Superligaen? Vil du gerne have billetter til samtlige af dit favoritholds hjemmekampe? Og har du en indre blogger gemt i maven? Så er det nu du har chancen.

Betsafe har brug for to bloggere fra hvert hold i Superligaen – dvs. to AaB-bloggere, to Silkeborg-bloggere osv. Som Betsafe Superliga-blogger skal du hver uge lave et blogindlæg om din klub, som f.eks. kan indeholde oplysninger om, hvem der er skadet, eller hvem vi skal holde øje med i kampen. Det kan også være spilforslag som fx “Jeg tror, at der bliver scoret mere end 2,5 mål i Brøndbys kamp mod Silkeborg”. Til gengæld kan du tage kæresten, lillebror, mor, far eller din bedste kammerat med ind og se fodbold, hver gang dit hold spiller på hjemmebane. For du får selvfølgelig to billetter til hver kamp. Ikke dårligt vel? Så kan du jo også få inspiration til blogindlægget ugen efter.

Læs alt om Betsafes konkurrence her!

Hvordan bliver man Betsafes Superliga Blogger?

“Det lyder helt vildt sjovt! Hvordan bliver det mig?”, spørger du måske. Det er rigtig nemt. Det eneste, du skal gøre, er at sende et test-blogindlæg om din klub til os. Det kan f.eks. være et kampoplæg om den første kamp i forårssæsonen, en vurdering af klubbens chancer i foråret eller om vinterens transfer vindue. Det er helt op til dig.

Klik her for at komme til Betsafe!

Blogindlægget på max. 1/2 A4 side samt lidt information om dig selv sender du som en Word-fil til Betsafe. Deadline for indsendelse af indlæg er den 28. februar kl. 12.00. En ekspert jury bestående af bl.a. odds-sættere og Betsafe bloggere vil vurdere hver enkelt kampoplæg og udvælge de to bedste fra hver Superliga klub. Disse to bliver så vores Betsafe Superliga Bloggere som hver uge får publiceret deres blogindlæg her på bloggen her i forårssæsonen. Vinderne bliver annonceret på Betsafes blog og på deres nye Facebook site.

Betingelserne for Betsafes Superliga Blogger Konkurrence

Du skal være minimum 18 år for at deltage. Du skal have en konto på Betsafe og have foretaget dit første indskud på minimum 100 kr. Du skal brænde for fodbold og for dit ynglingshold i Superligaen og være glad for at skrive. Hvis du vinder konkurrencen, forpligter du dig til at skrive ét blogindlæg pr. runde i foråret (dvs. 15 i alt). Betsafe publicerer kun vindernes blogindlæg. Vindernes fornavn + første bogstav i efternavnet bliver offentliggjort her på sitet og på Facebook. Betsafe Superliga Bloggernes indlæg, anbefalinger og holdninger er bloggernes egne og repræsenterer således ikke Betsafes officielle holdninger. Betsafe forbeholder sig retten til at forkorte blogindlæg. Deadline for indsendelse af blogindlæg er tirsdag d. 28 februar kl. 12.00. Vinderne kontaktes direkte med information om, hvordan billetterne bliver uddelt.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply