Tip og vind kolde kontanter på fredagens landskamp!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Den velkendte bookmaker Betsafe udlodder 400 kr. i en konkurrence, som de kalder dagens kamp. Kom med dit bud på landskampen mellem Danmark og Italien samt spilforslag i en kommentar og vind. Mere enkelt end en tip og vind konkurrence kan det ikke være.

Klik her for at komme til Betsafe!

Analyse af landskampen mellem Danmark og Italien (Tip og vind)

Slut med langhårede spekulationer og tilbageholdende spil. Fredag aften skal Danmark foran et udsolgt nationalstadion kunne hive alle tre point mod Italien. Betsafe giver superodds 2,40. Danmark vinder over Italien til odds 2,40. Jeg må ærligt indrømme, at jeg i løbet af de senere år mere og mere er gledet interessemæssigt væk fra vores sportsbrand nummer 1, Det Danske Fodboldlandshold. Dette skyldes primært en knap så imponerende pointrække, men også en spillestil som, indtil videre i hvert fald, ikke har haft helt den samme snert som tidligere generationshold.

Klik her for at komme til Betsafe!

Nuvel, nu er jeg alligevel lidt fanget i en fin spændingsfornemmelse, for kan vi vinde over Italien fredag aften, tror jeg faktisk på, at vi kan være overordentlige heldige, og på trods af alt for mange manglende sejre, alligevel kan pakke spillerkufferten og kigge mod Rio. Italien vil til kampen i København møde op med alle stjernerne inkl. Pirlo og Balotelli, men et eller andet siger mig alligevel, at træner Prandelli vil bænke nogle af de største notabiliteter. Italien er efter en ganske suveræn kval-turnering nemlig sikkert videre til selve slutrunden i Brasilien, og det skal kunne komme til at ses i en forventelig lidt mere eksperimenterende startopstilling. Omvendt Italien er Danmark fortsat et stykke for at kunne indløse en VM-billet. Vi er dybt afhængige af både egen indsats, men også bulgarsk pointtab i Armenien. En situation som selvfølgelig ser vanskelig ud, men som ikke er en ”Himalaya”. Bendtner er tilbage – om ikke i topform – så i hvert fald omklædt. Og med ham inden for linjerne, en sulten midtbane og et nogenlunde stabilt forsvar, mener jeg, at vi burde kunne ryste og besejre et italiensk mandskab med intet som helst at spille for.

Sejr til Danmark

Jeg tror på 3-1 til Danmark! Kampen spilles kl. 20.15 og kan følges direkte i Parken – eller på TV2 fra klokken 20.00. Du kan lave et tip og vind bud inden kampstart.

Klik her for at komme til Betsafe!

Betsafe har hele 400 kroner i puljen, som de skal dele ud i denne udgave af Dagens Kamp, som er en tip og vind konkurrence: Hvad bliver resultatet af kampen: Danmark – Italien? Find alle odds på kampen via links her på siden! Og hvilket spilforslag inklusive odds vil du foreslå til kampen? Det højest vindende spilforslag tager pengene, hvis flere har gættet det samme resultat. NB! Det er ikke tilladt at bruge resultatet/ciffertips på kampen som spilforslag. Husk at se konkurrencens regler og vilkår! Dagens tippekonkurrence lukker for bud fredag kl. 20.15 Kom med dit bud på Betsafes blog som en kommentar, og husk at oplyse din Betsafe e-mail. Husk også, at du også kan vinde Betsafe merchandise ved at komme med et bud på kampen på deres facebook side.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

En tanke om “Tip og vind kolde kontanter på fredagens landskamp!”

Leave a Reply