Vind landskampsbilletter til braget mellem Danmark og Italien!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Kunne du tænke dig at vinde billetter til landskampsbraget mellem Danmark og Italien på fredag? Det har du mulighed for i denne konkurrence online, der afholdes af Unibet. Det er enkelt at være med, og der følger en masse andet med i posen, hvis du vælger at tilmelde dig. Der findes 2 vindere, der hver vinder 2 billetter, så der er mulighed for at invitere en kammerat eller et familiemedlem med.

Vind 2 landskampsbilletter til kampen mellem Danmark og Italien!

Vind landskampsbilletter – sådan gør du

Danmark spiller på fredag den vigtigste landskamp i år, hvor Italien er modstanderen. Kun en sejr tæller for Danmark, hvis vi skal bevare håbet om en plads til VM næste år i Brasilien! Italien er allerede kvalificeret, og vi håber, at det kan være til Danmarks fordel. Du har nu mulighed for at komme ind og støtte det danske landshold i Parken sammen med Unibet! Unibet udlover nemlig 2 x 2 billeter til Danmarks spændende kamp imod Italien! Følgende skal du gøre for at deltage om 2 billetter til Parken: Du har 2 muligheder for at fingrene i disse billetter, dog SKAL du tilmelde dig kampagnen for at kunne deltage. Er du ny kunde, skal du først oprette en konto via links her på siden. Herefter kan du tilmelde dig konkurrencen.. Det kræves, at du er logget ind for at kunne tilmelde dig denne kampagne! Bemærk, at Unibet ifølge lovgivningen skal anmode om log in ved hjælp af NemID. Det er for at indbetalte midler og gevinster kan være helt sikre. Når du har oprettet en konto, skal du enten: 1. Foretage mindst en indbetaling fra en mobil enhed i tidsrummets tirsdag den 8. oktober kl. 12 til og med onsdag den 9. oktober kl. 23:59. Der vil blive trukket lod imellem alle, som har foretaget en mobil indbetaling i dette tidsrum, og vinderen vil få direkte besked torsdag den 9. oktober, eller 2. Spille på resultatet af Danmark-Italien i tidsrummet tirsdag den 8. oktober kl. 12 til og med onsdag den 9. oktober kl. 23:59. Der vil blive trukket lod imellem alle, som har placeret et spil på Resultatet af VM-kvalifikationskampen Danmark-Italien i dette tidsrum, og vinderen vil få direkte besked torsdag den 9. oktober. Støt op om Danmarks kamp imod Italien! Ved at tilmelde dig accepterer du Unibets regler & vilkår.

Vind 2 landskampsbilletter til kampen mellem Danmark og Italien!

Regler og vilkår for vind landskampsbilletter kampagnen

Du skal tilmelde dig denne kampagne, før du enten foretager en indbetaling fra en mobil enhed eller placerer spil for at have mulighed for at vinde 2 billetter. Kun indbetalinger og spil efter tilmelding vil tælle med i denne kampagne. Kun indbetalinger fra en mobil enhed i perioden tirsdag den 8. oktober kl. 12 til onsdag den 9. oktober kl. 23.59 vil kvalificere sig til lodtrækningen om 2 billetter. Lodtrækningen vil blive foretaget baseret på tilfældig udvælgelse af en spiller, som har opfyldt kravende til denne kampagne. Kun odds på resultatet i VM-kvalifikationskampen imellem Danmark og Italien er gældende i denne kampagne. Der er intet minimumskrav til indsats. Spil fra mobilen tæller ligeledes med, og vinderne vil få direkte besked torsdag via mail eller opkald, hvor information om afhentning af billetter vil ske. Billetterne vil ligeledes blive fremsendt elektronisk. Man kan højst vinde 2 billetter. Skulle en spiller vinde begge kampagner, vil der blive trukket i blandt spillere, som har spillet på resultatet. De 2 billetter vil give adgang til Øvre C-tribunen til landskampen mellem Danmark og Italien fredag den 11. oktober kl. 20.15. Billetterne er personlige og skal benyttes af vinderne af kampagnen samt en ledsager. Billetterne kan ikke byttes til kontanter eller billetter til øvrige kampe. Unibet forbeholder retten til at annullere og/eller ændre dette tilbud, og Unibets generelle regler og vilkår er altid gældende

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply