Premier League TV

Chelsea bestyrelsesformand er åben over for Mourinho

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Bet365 Startbonus

På det seneste er der gået mange spekulationer i de internationale fodbold nyheder om, hvem der skal overtage posten som manager for storklubben Chelsea, når midlertidige manager Rafael Benítez stopper til sommer.

Jose Mourinho træner for Chelsea igen?

Mange har budt på, at den portugisiske fodboldmanager Jose Mourinho muligvis kan være på vej tilbage til London klubben, som han trænede mellem 2004 og 2007. Og spørger man Chelseas bestyrelsesformand Bruce Buck, er han meget åben for dette forslag, selvom intet er fast besluttet endnu.

”Jeg er meget åbensindet omkring det,” har Bruce Buck udtalt ifølge Sky Sports.

”Vi er ikke rigtig begyndt med at lede efter en ny boss, men vi tænker på det og har nogle idéer, og Mr. Abramovich tænker i hvert fald over det.”

”I øjeblikket koncentrerer vi os om slutningen af sæsonen,” tilføjer Buck.

Mourinho stadig træner for Real Madrid

Mourinho er i øjeblikket manager for den spanske storklub Real Madrid, som han sikrede en Champions League semifinaleplads med i tirsdags, da holdet vandt over tyrkiske Galatasaray samlet set med 5-3.

Den 50-årige portugiser er på kontakt med Los Blancos frem til 2016, men han er blevet spået til at forlade klubben før tid for at vende tilbage til Premier League fodbold. Selv nægter Mourinho dog at udtale sig om sagen, før denne sæson er omme.

”Når sæsonen er ovre, sætter jeg mig ned med dem jeg skal. Vi vil sætte os ned stille og roligt og snakke om min fremtid,” udtalte Jose Mourinho efter Champions League opgøret mod Galatasaray.

Hvis du skal se fodbold i weekenden og gerne vil spille på en af de mange forskellige kampe, kan du følge med i de seneste fodbold betting nyheder hos bet365 og få gode tips.

Du kan lige nu oprette en konto på Bet365 og få en velkomstbonus på 1000 kr.:

Opret konto på Bet365Tilmeld dig Bet365 og få din velkomstbonus her!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply