Kampen i La Liga

Xavi: Vi skal holde på bolden mod Bayern

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Bet365 Startbonus

I morgen, tirsdag den 23. april 2013, bliver de indledende semifinaler i Champions League skudt i gang, når Barcelona møder dette års Bundesliga vindere fra Bayern München på Allianz Arena. Der vil være gode muligheder for at foretage live betting på kampen.

Xavi tror, det bliver tæt løb

Barcelonas midtbanespiller Xavi Hernandéz tror det bliver et tæt løb mellem de to europæiske storhold, når de møder hinanden i første del af semifinalerne i Tyskland, og han mener at det bliver vitalt for katalanerne at holde på bolden, hvis de skal have en chance for at vinde.

”Jeg tror at det at holde på bolden får en nøglerolle under kampen. Det er det bedste scenario. Det værste scenario er ikke at have bolden. Når vi ikke har bolden i lang tid kan vi blive døsige,” har Xavi udtalt ifølge Goal.com.

”I morgen (tirsdag, red.) skal vi have boldbesiddelse i lang tid og pålægge vores personlige stil. Bayern er et meget fuldendt hold, men vi ved hvordan vi skal spille mod dem. Vi vil virkelig gerne vinde.”

”Jeg tror det bliver et 50/50 løb i morgen, men vi vil prøve at spille med vores stil. Vi ved det bliver vigtigt at angribe lige fra start. Det er vigtigt at få scoret et mål på udebane, det er vitalt,” lyder det til slut fra den 33-årige Blaugrana.

Se Champions League kampen live på Bet365.dk. Klik på linket nedenfor.

Hvis du ikke får mulighed for at se den indledende semifinale mellem Bayern München og Barcelona på TV, kan du gå ind på diverse online sportshjemmeside for at følge med i deres live fodbold kommentar.

Du kan lige nu oprette en konto på Bet365 og få en velkomstbonus på 1000 kr.:

Opret konto på Bet365Tilmeld dig Bet365 og få din velkomstbonus her!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.