Betsafe lancerer EM 2012 Site – med risikofrit EM livebet

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Betsafe Daily Hangout med riskofrie bets og free bets

Betsafes nye EM 2012 Site er klar og er netop blevet lanceret. Det sker med en hel masse gode tilbud til alle spillere, og du kan blandt andet få et Risikofrit livebet på EM! Men mere om det længere nede i denne artikel! Først vil vi lige fortælle lidt nærmere om Betsafes nye EM 2012 Site: du er naturligvis mere end velkommen til at kigge forbi og hænge ud her, så du er klar til årets største fodboldbegivenhed. Gå ikke glip af alle de daglige spiltips, en stor odds konkurrence og masser af casinotilbud, pokertilbud og oddstilbud. Betsafe opdaterer siden hver dag helt frem til finalen d. 1. juli, så der vil komme masser af free spins, free bets og free stuff!

Gå til Betsafes nye EM 2012 Site og få dit risikofrie livebet!

Riskofrit livebet på EM 2012

Placer et kombinations-livebet (minimum 2 kampe) på mindst 100 kr. på EM, og Betsafe refunderer de 100 kr., hvis du taber. Dit risikofrie livebet skal mindst omfatte to live-spil, og en af kampene skal være i første runde af EM, der spilles fra 8.-11. juni 2012. Hvis du taber på dit livebet, får du de 100 kr. refunderet. Bemærk, at dette vil blive udbetalt som en gratis bonus tirsdag den 12. juni kl. 16:00, som du skal aktivere under “ledige bonusser” på din Betsafe konto.

Sådan gør du:

1. Placer et kombinations-livebet (minimum 2 kampe) på mindst 100 kr.

2. Dit risikofrie livebet skal mindst omfatte to live-spil. En af live-kampene skal være i første runde af EM 2012, der spilles mellem den 8.-11. juni 2012.

3. Hvis du vinder på dit livebet, beholder du selvfølgelig din gevinst.

4. Hvis du taber dit livebet, krediterer vi din konto med en gratis bonus på 100 kr. tirsdag den 12.juni kl. 16:00. Følg instrukserne i pkt. 5 for at aktivere din bonus:

5. Gå til “Mine bonusser” i øverste højre hjørne og vælg “Ledige bonusser” og aktiver bonussen (gør det efter kl 16:00 den 12. juni).

Kombiner og tilføj så mange live-kampe, som du vil, så længe din kupon/betslip indeholder mindst to kampe. En af kampene skal være i første runde af EM 2012, der spilles fra 8.-11. juni 2012.

Bemærk: Det er kun det første placerede livebet, som opfylder ovenstående kriterier, der tæller (Hvis du placerer flere livebets som opfylder kriterierne i denne periode, er det kun dit første livebet, der tæller i denne kampagne)

Besøg Betsafe og få dit riskofrie væddemål her!

Betsafes højeste odds challenge – præmiepulje på hele 50.000 kr!

Sats og vind på de høje odds. Du bliver måske vinderen af den store odds konkurrence og får del i præmiepuljen på svimlende 50.000 kr! Der er hele fire højeste odds-konkurrencer under EM, så du har masser af chancer for at score en af de mange kontante præmier. Lad konkurrencen begynde og de højeste odds vinde!

Læs mere om Betsafes højeste odds challenge her!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply