Kom Så Danmark - EM 2012 Bonus

Kom så Danmark! Danske Spil har EM Bonus og godt odds på dansk sejr i morgen!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Kom Så Danmark - EM 2012 Bonus

Nu starter EM 2012 for Danmark. Kan de danske drenge gentage succes’en fra 1992? Lør​dag aften k​l. 18.00 mødes Danmark og Holland i Kharkiv Ukraine. Hollænderne er fulde af selvtillid – men det er Morten Olsen også. Danske Spil har rigtig gode odds på Danmark, og der er EM bonus til både nye og danske spillere!

Få din EM 2012 Bonus på Danske Spil her!

EM Bonus 2012 og gode odds på Danmark

Danske Spil har et rigtig godt odds på Danmark – odds 6.20 for sejr. Det vil sige, at hvis du satser 100 kr. på Danmark på Den Lange, og de vinder, så vil du kunne putte 620 kr. retur i lommen.

Spil på Den Lange på Danske Spil her!

Der er masser af spillemuligheder på kampen, og du kan finde en masse andre spændende spil på kampen; Måljagt, Matchen og Udsagnsspil. Du kan naturligvis også spille på kampen LIVE fra k​l. 18.00. Du ønskes en fantastisk fodbold-weekend. Og kom så Danmark!

EM Bonus til nye danske kunder

Opret en konto på Danske Spil og få en velkomstbonus på op til 1.000 kr. Når du overfører et beløb til Danske Spil, modtager du et bonusbeløb på 50% af det overførte beløb. Sådan gør du for at modtage din velkomstbonus:

1) Opret en spilkonto på Danske Spil. Klik på linksene her på siden for at oprette kontoen.

2) Overfør minimum 200 kr. til din Danske Spil konto. Husk at indtaste koden VELKOMST i kodefeltet i betalingsvinduet.

Når du aktiverer bonussen skal du være opmærksom på følgende: I det øjeblik du aktiverer bonussen, indsættes bonusbeløbet på din bonuskonto. Indeståender på bonuskontoen overføres til din Danske Spil konto i rater, efterhånden som du opfylder gennemspilningsbetingelserne. Du kan ikke spille for eller hæve beløb, der står på din bonuskonto. Minimum indskud er 200 kr., og maksimalt bonusbeløb er 1.000 kr. Overført beløb og bonusbeløb skal gennemspilles 5 gange på Den Lange. Hvis du eksempelvis overfører 200 kr., modtager du 100 kr. i bonus. Du skal dermed spille for 5 x (200 kr. + 100 kr.) = 1500 kr. på Den Lange for, at du har gennemspillet hele bonussen. Bonussen udbetales i 4 rater. Når du har gennemført ¼ af gennemspilskravene (375 kr. i eksempler ovenfor) udbetales ¼ af bonusbeløbet (25 kr. i eksemplet ovenfor). Kun væddemål til min. odds 1,50 tæller med i gennemspillet.

Få din EM 2012 Bonus på Danske Spil her!

Få EM i kalenderen med app

Danske Spil har designet en app, der kan blive din bedste ven under det travle EM-program. Du kan finde den i app store ved at søge på ”Danske Spil EM 2012”. Herefter vælger du de hold, hvis kampe du vil følge, og de vil blive tilføjet din kalender på telefonen. Fire timer inden kampstart vil du modtage en påmindelse og odds på kampen. App’en er gratis. Via Danske Spils nye og forbedrede spille-app kan du naturligvis spille på alle EM-kampene på Den Lange eller Live via din smartphone. Så husk at hente denne også.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

2 tanker om “Kom så Danmark! Danske Spil har EM Bonus og godt odds på dansk sejr i morgen!”

  1. Gælder denne bonus også til andre spil som tips og lotto? Og lige noget helt andet. Er dette et gratis eller betalt tema til WordPress? Det er nemlig meget flot…

  2. Bonus gælder til tips – de 6.20 for dansk sejr i lørdags var jo fantastiske.

    Temaet til WordPress er gratis – se links i footeren!

Leave a Reply