Tour de France er i gang! Få et 300 kr. gratis bet fra Betsson!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Få 300 kr. gratis bet på Tour de France

Lige nu kan du få et Tour de France gratis bet på 300 kr. på Touren, der allerede er godt i gang! Hvis du placerer et multibet på mindst 100 kr. på onsdagens, torsdagens og fredagens etaper, så giver Betsson dig et gratis bet til en værdi af 300 kr. lige efter denne kampagne slutter. Så er det ingen sag at vinde masser af penge på Touren! Følg i øvrigt med her på SportsTidende.dk, hvor vi hele sommeren vil komme med gode bud på, hvor du kan få de bedste sportsbonusser til Tour de France, Olympiske Lege og meget andet.

Spil på Tour de France på Betsson med 300 kr. gratis bet!

Betsson 300 kr. gratis bet

Sammen med Betsson følger vi Tour de France med spænding, mens rytterne kæmper sig igennem de forskellige etaper. Dette er en stor mulighed for dig for at placere bets på nogle af de mest spændende etaper i hele løbet, hvor alt kan ske! Disse tre dag er nøje udvalgt. De bliver nemlig lange, stejle og hårde. Løbet starter i bjergene på onsdag, fortsætter i Alperne torsdag og slutter med den længste etape i løbet fredag, som måler hele 226 km. Vær sikker på du ikke går glip af noget! Holdene er virkelig stærke i år og det bliver et hårdt løb hele vejen mod Paris.

Spil på Betsson med 300 kr. gratis bet!

Kvalificer dig til gratis bet

Placer multibets for minimum 100 kr., som indeholder mindst et bet på Tour de France på kuponen på følgende etaper:

Onsdag – Etape 10: 100 kr. multibet før løbet eller på livebetting
Torsdag – Etape 11: 100 kr. multibet før løbet eller på livebetting
Fredag – Etape 12: 100 kr. multibet før løbet

Oddset på næste etape lægges op kort tid efter afslutningen på foregående. 300 kr. vil blive indsat på din konto kl. 13.00 sidste dag i kampagnen, dvs. fredag.

Få dit 300 kr. gratis bet på Betsson!

Gratis bet regler og vilkår

Kuponer, som kun består at et valg (single), tæller ikke med i dette tilbud, og kun kuponer, som er placeret på de nævnte etaper for minimum 100 kr. på hver, og som tilsammen udgør 300 kr., deltager i denne kampagne. Det 300 kr. gratis bet indbetales som bonus på din konto fredag den 13. juli 2012 kl. 13.00 og skal omsættes 5 gange til en odds på 1,50 inden 60 dage, før den kan hæves. Dette tilbud gælder kun én gang pr. kunde mv. Betsson forbeholder sig retten til til enhver tid at ændre eller annullere denne kampagne, af en hvilken som helst grund. Er bestemte vilkår ikke specificeret gælder generelle/standard vilkår og betingelser.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply