Betsson Bonus Danmark Portugal

Du får 100 kr. kun i dag til kampen Danmark-Portugal på Betsson

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Betsson Bonus Danmark Portugal

Så er det tid til næste EM 2012 bump på vejen, kampen Danmark mod Portugal! Betsson siger lav et indskud, og de giver dig 100 kr. helt gratis oveni! Danmark er startet EM i forrygende form, og det skal fejres til kampen i aftena mod Portugal! Derfor smider Betsson 100 kr. din vej, hvis du laver et indskud i dag. Tilbuddet gælder derfor kun i dag – og hvilken bedre anledning at få lidt ekstra spænding til, end aftenens kamp. Husk, at der er en masse andre bonusser under EM 2012 – nye kunder får 1000 kr. i velkomstbonus, og der er også Betsson EM reload bonusser, free spins og alt muligt andet!

Spil på Betsson med 100 kr. helt gratis!

Få 100 kr. på Betsson i EM 2012 bonus

Sådan får du din Betsson EM 2012 bonus:

Lav et indskud på din Betsson konto på minimum 200 kr. og gå til dine aktive bonusser på din konto. Klik på ikonet for odds bonus, og reserver det beløb, du ønsker for at aktivere bonussen. Bonuspengene vil automatisk blive tilføjet til din konto, og du kan herefter spille. Sørg for at aktivere bonussen, FØR du placerer nogen væddemål!

Hos Betsson kan alt ske – spil her!

Vilkår for Betssons EM reload bonus

Det reserverede bonusbeløb skal gennemspilles minimum 4 gange til minimum odds 1.5 inden 60 dage, førend gevinster kan hæves. Du skal lave et indskud på minimum 200 kr. for at kunne aktivere denne bonus. Bonussen er kun tilgængelig i dag, onsdag d. 13. juni 2012. De fuldstændige vilkår finder du på Betssons hjemmeside.

Risikofrit væddemål til EM 2012

Betsson fejrer EM starten med et risikofrit væddemål på vinderen af turneringen! Danmark har før vundet EM mod alle odds. Dengang var der ingen, der troede på os, men sidenhen er vi vokset med rollen, som holdet der altid kan slå de helt store. Så hvorfor ikke igen? Betsson fejrer den historiske triumf i 1992 og ser frem mod endnu en spændende slutrunde, ved at give alle nye spillere et risikofrit bet på vinderen af EM! Du behøver selvfølgelig ikke spille på Danmark, men det er i hvert fald her der kan opstå en sensation igen. Lav et væddemål på 100 kr. eller mere på vinderen af EM 2012, og Betsson refunderer dit væddemål på op til 200 kr. til din konto indenfor 48 timer efter, hvis du taber væddemålet.

Spil risikofrit på Betsson!

Opret dig hos Betsson i dag, og husk at du som ny spiller også får 50% i bookmaker bonus på dit første indskud helt op til 1.000 kr.!

Betsson er kontrolleret og godkendt af Spillemyndigheden. Spillemyndigheden er ansvarlig for kontrol og udstedelse af licenser til spil i Danmark og er en selvstændig instans under Skat. Spillemyndigheden varetager al kontrol relateret til spil i Danmark. Betsson er godkendt til at udbyde spil i Danmark og er underlagt kontinuerlig kontrol af Spillemyndigheden i Danmark.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply