Champions League bonus

Få risikofrit spil på Champions League kampen i aften!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

FC København skal forsøge at kæmpe imod de største af de største i Europa, når det i aften går løs i Champions League. De italienske mestre fra Juve er kommet til den danske hovedstad!

Hos Unibet har de et kæmpe udvalg af livespil, og de ønsker at fejre FC Københavns første Champions League kamp med et livetilbud til dig!

Derfor giver Unibet dig nemlig et 50 kroners risikofrit livespil på FCK-Juve i aften!

Få et gratis risikofrit livespil på FCK mod Juventus i Champions League!

Sådan får du et risikofrit spil på Champions League

Dette tilbud står på din konto fra kl. 18-22 i dag på din konto under din bonus-sektion, hvor du skal tilmelde dig dette tilbud. Derefter skal du placere et livespil på min. 50 kroner til min. odds 1.20 på Champions League-kampen FC København-Juventus. Skulle du tabe dit livespil giver Unibet dig 50 kroner tilbage på din Unibet-konto.

Få et gratis risikofrit livespil på FCK mod Juventus i Champions League!

Champions League og spændende spil er tilbage

Endelig er Champions League-fodbold tilbage! Det er med god grund vi har glædet os, da denne turnering er toppen af kransekagen i fodboldverdenen. Som nævnt ovenfor og næppe helt fremmed for vores læsere så er FC København tilbage i det fornemme selskab, og det i en gruppe, som ikke just giver store forhåbninger om videre avancement, da modstanderne hedder Juventus, Galatasaray og Real Madrid. FCK har tillige haft en svær opstart i Superligaen. Ikke desto mindre har Ståle Solbakken været ude at annoncere, at FCK bestemt ikke vil ligge sig ned på forhånd imod aftenens modstander fra Juve. Det er dog en af giganterne, som kommer på besøg i Parken i aften, som anses for at være outsider til at vinde CL-trofæet. Juves styrmand imellem stængerne gennem 13 år, Gianluigi Buffon, drømmer således om at det skal være i år, at den gamle dame bringer trofæet til Torino. Juve er således også kæmpefavoritter i aftenens kamp, hvor FCK får kam til håret. Forhåbentlig kan et fyldt Parken hjælpe FCK på vej til et godt resultat.

De øvrige to hold i gruppe B mødes i Istanbul, på Türk Telekom Arena, Galatasarays hjemmebane. Real Madrids nye drømmeduo, Bale og Ronaldo, viste begge deres målnæser i weekenden, som de højst sandsynligt også får brug for i aftenens kamp mod de forsvarende tyrkiske mestre.

De forsvarende Champions League mestre fra Bayern München har trukket en overkommelig gruppe, hvor det formentlig kun er Manchester City, som kommer til at give lidt bøvl. Bayern München starter ud hjemme imod CSKA Moskva. FC Barcelona har endnu gang startet sæsonen stærkt ud, hvor Messi har scoret 6 mål i 4 kampe i den spanske Primera Division, og det er blevet til 4 sejre ud af 4 mulige. Messi er således også favorit til at blive topscorer i Champions League til odds 3.75. FC Barcelona er uden tvivl en af favoritterne til at vinde Champions League i år, de har dog trukket en halvsvær gruppe, hvor modstanderne hedder AC Milan, Ajax og Celtic. De starter hjemme mod Ajax onsdag kl. 20.45.

De engelske hold har en del at revanchere fra sidste års Champions League, hvor der ikke var et eneste engelsk hold i kvartfinalerne. Premier League er måske sværere end nogensinde i år, og det kræver en bred trup for at kunne fokusere både på Premier League og Champions League. Vi glæder os helt vildt, særligt til at Unibet slår dørene op til Champions League med mere en 1500 spilmuligheder, så rigtig god fornøjelse!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.