Få odds 7,0 på dansk sejr over Rumænien på tirsdag!

Hjem Fora Bookmaker bonusser Få odds 7,0 på dansk sejr over Rumænien på tirsdag!

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2910
  Michelle
  Keymaster

  Få høje odds på Betfair til landskampen mellem Danmark og Rumænien!

  Så har den spritnye sportbook Betfair igen begået en kæmpebrøler. Eller kan det virkelig passe, og er det slet ikke en fejl? Næh, scor kassen med det nye Betfair freebet tilbud! Det er helt enkelt – bare spil på Danmark og få almindelig gevinst, hvis Danmark vinder PLUS freebets til odds 7,0. Taber du dit bet, så får du din indsats tilbage som et freebet, så der er ikke meget risiko ved dette tilbud!

  Betfair freebet tilbud – få odds 7,0 på dansk sejr over Rumænien!

  Som Danmark spillede mod Serbien, så er der rigtig god værdi i dette freebet tilbud!

  Odds 7,0 på landskampen mellem Danmark og Rumænien

  Tirsdag spiller Danmark igen landskamp, men denne gang er der blot tale om venskabskamp mod Rumænien. Danmark går nok efter alle tre point med efter sejren over Serbien, men der kan ske meget i venskabskampe. Til kampen mod Rumænien kan du score et unikt Betfair freebet tilbud og et samlet odds på 7,0 på dansk sejr over Rumænien. Læs mere her:

  Få unikt Betfair freebet tilbud med få odds 7,0 på dansk landsholdssejr!

  Scor dit unikke Betfair freebet tilbud her

  Danmark er ikke ligefrem bookmakernes favorit, så du kan få op til odds 3,37 på dansk sejr. Alligevel lyder det naturligvis helt vanvittigt, at Betfair tilbyder odds 7,0. De gør det imidlertid for at fejre, at de netop har lanceret deres nye sportsbook – deres sportsbook fungerer præcist som de andre kendte bookmakere som fx Unibet, Betsafe og Danske Spil.

  Følg nedenstående guide til det unikke Betfair freebet tilbud og et nærmest risikofrit odds 7,0 på Danmark – Rumænien landskampen!

  1) Besøg Betfair via links her fra siden – dette Betfair freebet tilbud er for nye kunder:

  Betfair freebet tilbud – få odds 7,0 på dansk sejr over Rumænien!

  2) Klik “Tilmeld dig”, og anvend bonuskoden ZEP336.

  3) Opret en konto, lav din indbetaling, og spil på dansk sejr.

  4) Vinder Danmark, topper Betfair din gevinst på det originale odds op til 7,0 i form af freebets. Vinder Danmark, vinder du altså i alt 700 kroner i kontanter og freebets, hvis du har satset 100 kroner.

  6) Hvis Danmark ikke vinder, refunderer Betfair op til 100 kroner i form af et freebet.

  Betfair freebet tilbud eksempel

  Du skal du placere et spil på Danmark til at vinde kampen imod Rumænien til det nuværende odds. Oddset du ser, vil være lavere end 7,0, da dette odds er, hvad alle kunder tilbydes på nuværende tidspunkt. Vinder Danmark kampen, udbetaler Betfair din gevinst på det nuværende odds kontant – ganske som normalt – og forskellen mellem det spillede odds og dit forbedrede odds på 7,0 udbetales som freebets. Har du spillet 100 kr. til odds 3,3 (det nuværende odds), og det forbedrede odds er på 7,0, så vil din udbetaling være: 100 x 3,3 = 330 kr. kontant + 3,7 x 100 kr. i freebets = 370 kr.

  Forza Danmark!

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

Sidens indhold er reklamefinansieret, og selv om vi kan stå på mål for indholdet, skal du være opmærksom på, at vi modtager betaling for at henvise spillere til bettingsider. Alt materiale skal derfor opfattes som ANNONCERING! Du skal være mindst 18 år for at spille på online spillesider, og vi opfodrer til ansvarlig spil. Er du i tvivl, bør du kontakt www.ludomani.dk eller søge anden hjælp fx på stopspillet.dk eller rofus.nu