Få odds 7,0 på dansk sejr over Albanien på lørdag!

Hjem Fora Bookmaker bonusser Få odds 7,0 på dansk sejr over Albanien på lørdag!

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2902
  Michelle
  Keymaster

  Sportsbook tilbyder super Betfair freebet tilbud

  Kan det virkelig passe? Eller har den spritnye sportbook begået en kæmpebrøler og sovet i timen? Ja, det kan virkelig passe, og det er ikke en fejl! Scor kassen med ny Betfair freebet tilbud! Det er helt enkelt – bare spil på Danmark og få almindelig gevinst, hvis Danmark vinder PLUS toppet op med freebets til odds 7,0. Taber du dit bet, så får du din indsats tilbage som et freebet, så der er ikke meget risiko ved dette tilbud!

  Betfair freebet tilbud – få odds 7,0 på dansk sejr over Albanien!

  Slå til nu – dette Betfair freebet tilbud er det bedste freebet tilbud, der vil komme i laaaaang tid!

  Odds 7,0 på dansk landsholdssejr som Betfair freebet tilbud

  Søndag er Danmark igen i kamp i kvalifikationen til EM, hvor de møder Albanien. Danmark skal gerne have alle tre point med efter sejren over Armenien, og det vil kunne give Danmark en foreløbig førsteplads i gruppen. Til kampen mod Albanien kan du score et unikt Betfair freebet tilbud og et samlet odds på 7,0 på dansk sejr over Albanien. Læs mere her:

  Få unikt Betfair freebet tilbud med få odds 7,0 på dansk landsholdssejr!

  Sådan sikrer du dig det unikke Betfair freebet tilbud

  Danmark er bookmakernes favorit, og du kan få op til odds 2,20 på dansk sejr. Derfor lyder det naturligvis helt vanvittigt, at Betfair tilbyder odds 7,0. De gør det imidlertid for at fejre, at de netop har lanceret deres nye sportsbook – deres sportsbook fungerer præcist som de andre kendte bookmakere som fx Unibet, Betsafe og Danske Spil.

  Følg nedenstående guide til det unikke Betfair freebet tilbud og et nærmest risikofrit odds 7,0 på Danmark – Albanien landskampen!

  1) Besøg Betfair via links her fra siden – dette Betfair freebet tilbud er for nye kunder:

  Betfair freebet tilbud – få odds 7,0 på dansk sejr over Albanien!

  2) Klik “Tilmeld dig”, og anvend bonuskoden ZEP248.

  3) Opret en konto, lav din indbetaling, og spil på dansk sejr.

  4) Vinder Danmark, topper Betfair din gevinst på det originale odds op til 7,0 i form af freebets. Vinder Danmark, vinder du altså i alt 700 kroner i kontanter og freebets, hvis du har satset 100 kroner.

  6) Hvis Danmark ikke vinder, refunderer Betfair op til 100 kroner i form af et freebet.

  Betfair freebet tilbud eksempel

  Du skal du placere et spil på Danmark til at vinde kampen imod Albanien til det nuværende odds. Oddset du ser, vil være lavere end 7,0, da dette odds er, hvad alle kunder tilbydes på nuværende tidspunkt. Vinder Danmark kampen, udbetaler Betfair din gevinst på det nuværende odds kontant – ganske som normalt – og forskellen mellem det spillede odds og dit forbedrede odds på 7,0 udbetales som freebets. Har du spillet 100 kr. til odds 2,2 (det nuværende odds), og det forbedrede odds er på 7,0, så vil din udbetaling være: 100 x 2,2 = 220 kr. kontant + 4,8 x 100 kr. i freebets = 480 kr.

  Go Danmark!

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

Sidens indhold er reklamefinansieret, og selv om vi kan stå på mål for indholdet, skal du være opmærksom på, at vi modtager betaling for at henvise spillere til bettingsider. Alt materiale skal derfor opfattes som ANNONCERING! Du skal være mindst 18 år for at spille på online spillesider, og vi opfodrer til ansvarlig spil. Er du i tvivl, bør du kontakt www.ludomani.dk eller søge anden hjælp.