Danske Spil Freebet (uden krav om indskud)

Hjem Fora Bookmaker bonusser Danske Spil Freebet (uden krav om indskud)

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2899
  Michelle
  Keymaster

  Var det noget med et gratis spil i form af et 40 kr. freebet til Danske Spil Oddset? Du kan fx bruge det som et Champions League freebet, eller du kan bruge det til noget helt andet. Her i artiklen fortæller vi nærmere om, hvordan du får dit freebet, og hvordan du bruger det på Danske Spil Oddset:

  Kræv dit Danske Spil Oddset freebet helt gratis her!

  Med gratis menes naturligvis gratis – dvs. at du ikke skal indbetale dine egne penge, og kravene er i øvrigt særdeles begrænsede.

  Cash ind på et Champions League freebet med Danske Spil

  Så enkelt er det: Indtast bonuskoden: CL40, så får du et 40 kroner freebet til Oddset. Meget enklere kan det ikke være, og det gælder både for nye og for eksisterende kunder!

  Kræv dit Danske Spil Oddset freebet helt gratis her!

  Sådan får du dit Danske Spil freebet

  For at gå lidt mere i detaljerne om, hvordan du nyder dit Oddset freebet, så læs med her: Gå til “Min side” her og klik på “Oddset bonus” og herefter “Nye Tilbud”. Indtast bonuskoden CL40. Dit freebet er hermed klar på din Oddset-kupon, når du har valgt de kampe du vil spille på. Du kan så bruge dit freebet til ugens Champions League kampe – eller brug freebet'et til noget helt andet!

  Læs alt om regler og vilkår på Danske Spil Casinos hjemmeside:

  Læs mere om Danske Spil Oddset freebet her!

  Se Facebook videoen om, hvordan du bruger dit freebet her:

  Kan PSG banke Barcelona i Champions League?

  Der er stormøde i Paris, når de franske mestre fra PSG tager mod Barcelona. Værterne åbnede gruppespillet med 1-1 mod Ajax, men de er sultne efter at bevise, at de kan tage kampen op med en af Europas fodboldgiganter.

  FCK på eventyr i Torino

  Finske HJK Helsinki blev fejet til side med en pligtsejr på 2-0 af Ståle Solbakkens løver i 1. runde af EL-gruppespillet. Nu drager FC København til Støvlelandet, hvor der venter anderledes benhård modstand i form af Torino FC.

  Spansk-italiensk mestermøde i Champions League

  Atletico Madrid har brug for point efter 1. rundes nederlag mod Olympiakos, men modstanderen i denne runde er Juventus. Italienerne har vundet holdets første seks kampe i sæsonen. Spil på kampen her.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

Sidens indhold er reklamefinansieret, og selv om vi kan stå på mål for indholdet, skal du være opmærksom på, at vi modtager betaling for at henvise spillere til bettingsider. Alt materiale skal derfor opfattes som ANNONCERING! Du skal være mindst 18 år for at spille på online spillesider, og vi opfodrer til ansvarlig spil. Er du i tvivl, bør du kontakt www.ludomani.dk eller søge anden hjælp fx på stopspillet.dk eller rofus.nu