Betsson risikofrit spil på EM 2012

EM 2012 Bookmaker Freebets

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25

Betsson risikofrit spil på EM 2012

Tror du på sensationen og var det noget med et freebet eller andre gode EM 2012 fra bookmakerne, der har dansk licens? Så læs med her i vores guide til EM 2012 Bookmaker Freebets, hvor du kan læse om risikofrie væddemål, gratis freebets og andre EM 2012 konkurrencer.

Danmark har før vundet EM mod alle odds. Dengang var der ingen, der troede på os, men siden hen er vi vokset med rollen, som holdet der altid kan slå de helt store. Så hvorfor ikke igen til Europamesterskaberne i 2012? Det danske kollektiv er stærkere end nogensinde før, og med profilerne Bendtner og Eriksen kan alt ske! Hvis du er ligeså god til at skabe overraskelser som Danmark, så forudser du sensationen og slår oddset på EM 2012!

Guide til EM 2012 Bookmaker Freebets

Der bliver uden tvivl spændende slutrunde, og bookmakerne vil gerne have, at du spiller hos dem. Konkurrencen er hård på det danske  liberaliserede marked, hvor alle udbyderne med licens vil kæmpe om at få dig som kunde. Det kan du udnytte til at få risikofrie væddemål, gratis freebets og en læng række andre spændende EM 2012 tilbud i form af konkurrencer og andet godt. Du behøver selvfølgelig ikke spille på Danmark, men det er i hvert fald her der kan opstå en sensation igen.

Oversigt over de bedste EM 2012 gratis spil

Hvordan skal du få det meste ud af EM 2012 med mindst mulig indsats – både i form af tid og penge? Bare hold øje med denne side, hvor vi løbende vil opdatere med de allerbedste EM 2012 Bookmaker Freebets. Sammenlign alle de nyeste tilbud til Euro 2012, før du placerer din indsats. Bookmakerne vil oversvømme markedet med EM 2012 gratis spil, hvilket naturligvis er fantastisk nyt for alle os, der vil spille på EM 2012. Nedenfor finder du alle de bedste bookmaker gratis spil til EM 2012, som du kan læse mere om her på SportsTidende.dk:

1. Unibet er tyvstartet med deres Happy Days kampagne, hvor der er gode tilbud alle dagene op til EM. Nye spillere får 500 kr. i velkomstbonus: Læs mere her eller besøg Unibet direkte her!

2. Betsson fejrer EM starten og Danmark med et risikofrit væddemål på vinderen af turneringen! Læs mere eller besøg Betsson direkte her.

3. Betsafe har netop lanceret stort EM 2012 Site med nye bonusser og gratis stuff hver dag! Læs mere her eller besøg Betsafe her(NYESTE TILFØJELSE)

4. Danske Spil har EM Bonus og godt odds på dansk sejr i morgen! Læs mere her eller besøg Danske Spil her(NYESTE TILFØJELSE)

Hvornår kan du spille på Danmark og EM 2012?

Danmark spiller sine EM-kampe lørdag, onsdag, søndag. Det har de fleste danske fodboldfans formentlig nogenlunde tjek på. Men hvornår spiller Spanien, Sverige, England – og hvilken kanal viser alle kampene? Det overblik har de færreste, men nu hjælper en ny app fra Ekstra Bladet dig på vej. App'en ‘EM kampprogram' giver dig mulighed for at hente kampprogrammet for Danmarks og de øvrige 15 deltagende landes kampe. Du vælger hvilke lande, du vil have vist, og programmet lægges i din kalender på telefonen. Du får information om kamp, dato, tidspunkt og hvilken tv-kanal kampen vises på. Sidstnævnte opdateres automatisk. Før hver kamp får du en meddelelse 15 min. før kampen starter. App'en med kampprogram virker kun på iPhones. Den kan hentes på Ekstrabladet og koster 6 kroner.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply

Sidens indhold er reklamefinansieret, og selv om vi kan stå på mål for indholdet, skal du være opmærksom på, at vi modtager betaling for at henvise spillere til bettingsider. Alt materiale skal derfor opfattes som ANNONCERING! REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25