NFL spiltips til AFC- og NFC-finalerne

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Der skal i år findes en ny Super Bowl-mester, efter at det lykkedes New Orleans Saints at slå de forsvarende mestre fra Philadelphia Eagles ud. Vi er nu kommet til de store AFC og NFC-finaler, og om få dage ved vi, hvem vi skal se i årets Super Bowl. Her bringer vi et par hamregode NFL spiltips fra Lars Aanæs med mange tak til Nordicbet. Opret en gratis konto og spil her.

NFL spiltips til semifinalerne

Det er ungdommen mod rutinen, som er overskrifterne i den kommende weekend. Vi har to af de måske bedste quarterbacks nogensinde i NFL i aktion, når henholdsvis Drew Brees og Tom Brady står overfor lidt yngre kollegaer. Ungdommen er repræsenteret i selskab af Patrick Mahomes og Jared Goff, hvilket kun tilføjer et spændende aspekt til årets konferencefinaler. Det er samtidig de to højest rangeret angrebshold i den ordinære sæson, som har spillet sig frem til de to store kampe i weekenden. Skrønen om, at det er angreb, som sælger billetter, men forsvaret, som vinder mesterskaber, holder vist ikke længere i nutidens NFL.

Samtidig er det også to kampe, som har fundet sted tidligere i år. Her besejrede Saints deres modstander fra Los Angeles 45-35, og da Patriots og Chiefs mødtes tidligere i midten af oktober, vandt Patriots med cifrene 43-40 over det topseedet mandskab fra Kansas.

Billedet i dit tv bliver også forskelligt i de to kampe. Der bliver lagt ud med opgøret mellem Rams og Saints, som bliver spillet indenfor i Saints' indendørshal, som giver et indeklima på trods af årstiden. Det er desuden også indenfor i en indendørshal, at årets Super Bowl finder sted, når Atlanta huserer årets kamp. Efter kampen mellem Rams og Saints bliver blikket vendt mod Kansas. Turen, som tager lige over 13 timer i bil, viser, hvordan vejret ser ud udenfor, da Arrowhead, som Chiefs legendariske stadium hedder, viser bidende kulde. Vejrmeldingerne byder i øjeblikket ikke på sne, men derimod en temperatur, som højest på hele dagen rammer de minus 10 grader. Der bliver altså vanvittigt koldt på søndag, og det kan spille ind i resultat af den kamp.

NFC-finalen mellem Los Angeles Rams og New Orleans Saints

Det er playoffs, og Saints og Rams åbner altså ballet i NFC-finalen for os. To normalt offensivt indstillet hold, men forvent ingen gentagelse af deres opgør tidligere i år med 80 points på tavlen. Det er helt normalt, at forsvaret på de respektive mandskaber stepper op i sådan her kampe, og derfor tror jeg, at den kan blive langt mere lavt scorende, end de fleste forestiller sig. Saints viste gode takter mod Eagles trods tabet af Sheldon Rankins, og med en larmende indendørshal bag sig, så er de også favoritter i kampen.

Rams får brug for, at Todd Gurley har en fantomkamp, hvis de skal vinde. Saints har et af de bedste mandskaber i hele NFL mod løbet, og i starten af november blev Gurley holdt til blot 79 totale yards i kampen. Det kan ikke gentage sig, hvis Rams skal vinde.

Lars og Nordicbets NFL spiltips på resultat: Rams 24 – Saints 28: Spil det her med en gratis Nordicbet konto.

AFC-finalen mellem New England Patriots og Kansas City Chiefs

Lars troede fejlagtigt, at vi ville se en kamp mellem Chiefs og Chargers her. Tom Brady leverede dog en magtpræstation i samarbejde med Sony Michel og er fortjent i AFC-finalen. Chiefs har været dominerende i år, men Patriots har den store fordel, at de har spillet mod Chiefs allerede i år, og kan derfor forberede sig langt bedre, end de andre hold, som har mødt Chiefs. Jeg har meget svært ved at se Bill Belichick tabe med så meget forberedelsestid. Dertil er han simpelthen en for stor mester.

Så selvom kampen bliver tæt, så tror jeg, at vi ser det samme Patriots-mandskab som mod Chargers, som er toneangivende og ikke tillader Chiefs det store. Forvent endnu en stor kamp af Sony Michel og en Tom Brady, som er afgørende i nøgleaktionerne og vil lamme et forventningsfuldt publikum på Arrowhead.

På trods af den store succes, som Chiefs har haft i år, og uanset hvor meget jeg løfter hatten for Patrick Mahomes, så tager jeg rutinen i dette scenarie.

Lars og Nordicbets NFL spiltips på resultat: Patriots 31 – Chiefs 24: Spil det her med en gratis Nordicbet konto.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply