2018 Champions League freebet uden krav om indbetaling

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Champions League 2018/2019 er godt i gang igen, og der er masser af Champions League freebet tilbud for øjeblikket. Det bedste er naturligvis, hvis man kan få et Champions League freebet uden krav om indbetaling. Det kan du nogle gange, og det kan du faktisk lige nu. En af de større internationale spillere, der også har dansk tilladelse, Cashpoint, har nemlig lige nu et tilbud, hvor du kan få hele 50 kr. på din konto til spil på UEFA Champions League og/eller Europa League. Tilbuddet gælder både for eksisterende spillere og for nye spillere, der tilmelder sig her. Du kan læse mere om regler via linket eller nedenfor.

Sådan får du dit Champions League freebet uden krav om indbetaling

Det er meget nemt at få dit Champions League freebet uden krav om indbetaling af en krone. Her beskriver vi i nærmere detaljer, hvordan du gør, hvis du vil have dit freebet:

  1. Først skal du logge ind eller registre dig her, hvis du er ny spiller
  2. Herefter skal du indløse din bonuskode. Det gør du ved at gå til indbetalingssiden, hvor du kan indtaste bonuskode UEFA50 i feltet bonus.card/bonuskode
  3. Nu får du din bonus i form af en 50 kr. bonus til et eller flere gratis væddemål til sportsbetting efter dit valg

Hvad venter du på? Få fingrene i dit Champions League freebet uden krav om indbetaling ved at klikke her. Der er også mulighed for at få en 1.000 kr. velkomstbonus via linket. Læs mere om regler og betingelser nedenfor.

Betingelser for Champions League freebet uden krav om indbetaling

Kampagnen kører til og med 25. oktober 2018 kl. 23.59, Cashpoints almindelige vilkår er gældende.

Bonusbetingelser for 50 kr. bonuskode “UEFA50”

Bonusbetingelserne er som følger for 50 kr. Bonuskode “UEFA50”, der giver et Champions League freebet uden krav om indbetaling. 50 kr. Bonuskode “UEFA50” er til nye og nuværende kunder, og bonuskoden 50 kr “UEFA50” kan benyttes af én bettingkonto pr. person i feltet bonus.card/bonuskode. Din 50 kr. bonus skal omsættes på væddemål til sportsbetting til minimum odds 2.00, og din 50 kr. bonus skal omsættes inden 7 dage, ellers mister bonussen sin gyldighed. Flere bonuspenge spilindsatser på den samme hændelse er ikke tilladt. En overtrædelse kan medføre, at bonuskravet bortfalder. Hvis der afgives to eller flere væddemål på forskellige spiludfald af den samme spilhændelse, bortfalder bonussen

Så snart bonusfristen er udløbet, bortfalder bonuspengene og de gevinster, som er blevet genereret med dem. Så snart alle åbne væddemål, som indeholder bonuspenge, er afregnet, og tilgodehavendet med bonuspenge har nået en saldo på kr. 0,00, mister bonusbetingelserne deres gyldighed.

Gevinster, der genereres med bonuspengene, godskrives til bonuskontoen og tæller ikke med i ægte penge-tilgodehavendet. Spiludfald, hvis vurdering (et gyldigt resultat) ikke kan forventes inden for bonusperioden (såkaldte langtidsvæddemål), opfylder ikke bonusbetingelserne. Ved afgivelsen af et væddemål hæves først tilgodehavendet fra kontoen med ægte penge. Ægte penge og bonuspenge behandles adskilt (to separate kontoer).

Bonusbetingelser for første indbetalingsbonus

Bonusbetingelser er som følger for Første Indbetalingsbonus. Kampagnen kører til den 31. december 2018 (kl. 23.59 CET).

Online-første indbetalingsbonussen gælder for alle indbetalingsmåder, der tilbydes Cashpoint, som foretages med ægte penge. Indbetalinger med bonuskoder eller andre bonuskampagner kvalificerer ikke til den første indbetalingsbonus. Bonussen 100% “Første Indbetalingsbonus” indsættes med det samme efter første indbetaling, min. 100 kr. og max. 1000 kr. (indbetal 100 kr. = bonus 100 kr., indbetal 700 kr. = bonus 700 kr., indbetal 1000 kr. = bonus 1000 kr.)

Det indbetalte beløb og bonusbeløbet skal hhv. omsættes 3 gange, med bonusbeløbets størrelse, med indsatser på sportsbetting. Væddemål med minimum odds 1.60 er tilladt. Bonussen gælder maksimalt for én bettingkonto pr. person. Ved mistanke om misbrug ved flergangstilmeldinger (pseudokontoer, spilforeninger) forbeholder CASHPOINT Malta Ltd. sig retten til at annullere bonussen og deraf resulterende gevinster. Få godtskrevet bonussen umiddelbart efter den første indbetaling på mindst 100 kr. Så snart alle åbne væddemål, som indeholder bonuspenge, er afregnet, og tilgodehavendet med bonuspenge har nået en saldo på kr 0,00, mister bonusbetingelserne deres gyldighed.

Spiludfald, hvis vurdering (et gyldigt resultat) ikke kan forventes inden for bonusperioden (såkaldte langtidsvæddemål), opfylder ikke bonusbetingelserne. Bonusbetingelserne skal opfyldes inden for 90 dage fra den første indbetaling. Ellers mister bonussen sin gyldighed. Flere bonuspenge-spilindsatser på den samme hændelse er ikke tilladt. En overtrædelse kan medføre, at bonuskravet bortfalder. Hvis der afgives to eller flere væddemål på forskellige spiludfald af den samme spilhændelse, bortfalder bonussen

Gevinster, der genereres med bonuspengene, godskrives til bonuskontoen og tæller ikke med i ægte penge-tilgodehavendet. Ved afgivelsen af et væddemål hæves først tilgodehavendet fra kontoen med ægte penge. Ægte penge og bonuspenge behandles adskilt (to separate kontoer). Hvis indsats på et væddemål overstiger summen af Første Indbetaling i relation til bonus (første indbetaling + bonus), så vil indsats svarende til summen af Første Indbetaling være gældende. Eksempel: Du indbetaler 700 kr. og modtager 700 kr. i Bonus (total beløb er 1400 kr.). Hvis din indsats på et væddemål er 1000 kr., så vil kun 700 kr. være omsat i forhold til bonusbetingelser.

Bonuspenge-væddemål er kun tilladt, hvis bonusbetingelserne overholdes (se punkt 3 for bonusbetingelser 50 kr. bonuskode “UEFA50” & punkt 4 for bonusbetingelser Første Indbetalingsbonus). Så snart bonusfristen er udløbet, bortfalder bonuspengene og de gevinster, som er blevet genereret med dem. Hvis en af ovenstående betingelser ikke bliver opfyldt, mister bonussen sin gyldighed. Cashpoint forbeholder sig retten til at beskytte sig mod enhver form for misbrug og vil nægte spillere at deltage i flere kampagner, hvis sådanne hændelser forekommer.

Bonussen og de tilhørende bonusbetingelser gælder for følgende lande: Danmark. Afgørende er bopælen af den registrerede kunde. Cashpoint har ret til at ændre eller afslutte kampagnen til enhver tid uden oplysning af årsager.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply