Sjove facts om Wimbledon

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Der er med garanti ingen tennisbegivenhed, der er så spændende, og som der følges så meget med i verden over som Wimbledon. Wimbledon-turneringen begynder normalt den sidste uge i juni og fortsætter i 2 uger. Her er en række svedige og sjove facts om Wimbledon, som du måske ikke kendte til

Wimbledon sjove facts

Her kommer en list med lidt mere end en håndfuld sjove Wimbledon facts:

1. Wimbledon er verdens ældste tennisturnering, og den blev etableret i All England Croquet and Lawn Tennis Club (nu ofte kaldet AELTC) i 1877.

2. Navnet på tennisturneringen kommer ikke overraskende fra dens placering – Wimbledon, et distrikt i det sydvestlige London. Oprindeligt var det på Worple Road, men den flyttede til sin nuværende placering på Church Road i 1922.

3. De seneste britiske spillere, der har vundet i single-turneringen, er Andy Murray i 2013 (Herresingle) og Virginia Wade i 1977 (Kvindesingle).

4. Den første tv-transmission fra The Championships, Wimbledon stod BBC for den 21. juni 1937.

5. Banerne er sået med 100% flerårigt rajgræs, og Wimbledon er den eneste Grand Slam-begivenhed i verden, der spilles på græs.

6. Sponsorerede reklamer er ikke tilladte på Wimbledon.

7. Center Court er nu udstyret med et udtrækkeligt tag for at undgå forsinkelser på grund af regn, hvilket ellers har været et berygtet kendetegn ved turneringen gennem hele dens historie.

8. Center Court bruges kun til Wimbledon Championships, men det blev til yderligere kampe i 2012, da All England Club var vært for tennisbegivenhederne til OL i London 2012.

9. Traditionen, hvor ​​spillere bukkerede eller nejede, foran The Royal Box sluttede i 2003. Hvis Hendes Majestæt Dronning Elizabeth II eller Prinsen af ​​Wales er til stede, genoptages den dog.

10. BBG'er (eller Ball Boys and Girls, dvs. bolddrenge og -piger) udtrækkes ved lodtrækning blandt elever fra skoler i lokale London-byområder. Kandidater nomineres af deres klasselærer og skal blandt andet bestå en skriftlig test og en fitness test. Den gennemsnitlige alder for en BBG er 15 år. Ball Girls blev først introduceret på Center Court i 1985.

11. Vinderne modtager en kopi af deres trofæ, der er 3/4 af den rigtige størrelse.

12. Billetter uddeles primært via afstemning. Dog kan du stå i kø for at få billetter på kampdage også.

13. I 2013 kunne amerikanske fans for første gang nogensinde se hver eneste kamp live på ESPN, hvilket sluttede 25 års løbende dækning på NBC.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply