Få Danmarks største bookmaker bonus i juli 2017

Danmarks største bookmaker bonus

Transfervinduet er, som du nok ved, åbent i løbet af sommerperioden – og sådan er det naturligvis også i 2017! Men nu er det dig, der er i fokus, og du kan tjene penge på at skift online bookmaker. Følgende er et årets tilbud, men du skal altså være klar et til skifte. Er du det? Så kan du blive belønnet! Du kan læse mere om det spændende tilbud her – eller læs mere om Danmarks største bookmaker bonus nedenfor.

Danmarks største bookmaker bonus

Grib muligheden for at skifte til NordicBet, der faktisk også er blevet kåret til bedste bookmaker, under transfervinduet! Som en af deres såkaldte juli signings vil du være berettiget til en 250 kr. sportsbonus hver måned, igennem dine første 6 måneder som NordicBet-spiller. Det totale beløb, du kan få i transfervinduesbonusser, er 1.500 kr. Samtidig kan du selvfølgelig stadig få din NordicBet velkomstbonus på 2.000 kr. Det kan man vist godt kalde Danmarks største bookmaker bonus… Eller bør man tage et forbehold som BRF, når de siger “… Danmarks måske billigste realkredintinstitut …”

Klik for at få en af Danmarks største velkomstbonusser

Snyd ikke dig selv for en plads i Team NordicBets startopstilling. Sign med os i transfervinduet, og begynd at spille som en ægte pro!

Du kan tilmelde dig det eksklusive tilbud her

Se mere om, hvordan det fungerer i deres sjove reklame:

Sådan får du fat i dine Nordibet free bets

Begynd med at spille for 1.000 kr. under Odds-sektionen til minimumsodds 1,50 i løbet af juli, hvis du skal have Danmarks største bookmaker bonus. Efterfølgende vil du blive krediteret med en 250 kr. sportsbonus. Det kan du gøre hver eneste måned indtil december 2017. Det betyder, at du kan få seks separate bonusser, til en samlet værdi af 1.500 kr. Samtidig kan du som nævnt ovenfor også få din NordicBet velkomstbonus på 2.000 kr. Hvis du er klar til at gå i gang, skal du blot klikke på nogle af linksene til Nordicbet i denne artikel.

Gældende vilkår for Nordicbets bookmaker bonus

NordicBets generelle vilkår og betingelser er gældende, herunder også for velkomstbonussen på 2.000 kr., som du også kan få som en del af Danmarks bedste bookmaker bonus tilbuddet.  Opfylder du ikke gennemspilningskravene i en af månederne, vil du stadig være berettiget til Transfer Window bonussen i de resterende måneder af kampagnen, frem til december 2017.

Den månedlige 250 kr. Transfer Windows bonus, har et gennemspilningskrav på 3 gange til odds 1,50 indenfor 60 dage, før en udbetaling kan finde sted. Du vil få en besked på sitet, som informerer dig hver måned, at gennemspilningsskravet er opfyldt, og at den månedlige Transfer Window bonus er blevet krediteret til din konto. Bonussen krediteres øjeblikkeligt, lige så snart gennemspilningskravet er opfyldt. For at kunne modtage din månedlige 250 kr. bonus, skal du spille for minimum 1.000 kr. under Odds, pre-match og/eller live, fra desktop og/eller mobil, til minimum odds 1,50, i hver kalendermåned.

For at være berettiget til Transfer Windows bonusserne skal du registrere en NordicBet bookmaker konto inden den 31. juli 2017. Unikke kontoåbninger, som er registreret i kampagneperioden, vil være berettiget til en 250 kr. bonus hver måned, mellem juli og december 2017. Du kan maksimalt få 1.500 kr. i bonusser i løbet af kampagneperioden, hvis du opfylder gennemspilningkravene hver måned, i løbet af kampagneperioden.