Liveoddstilbud til Champions League Real Madrid – Wolfsburg

Real Madrid brager sammen med Wolfsburg i Champions League i dag, tirsdag den 12. april. Bet365 har et fantastisk Liveoddstilbud, som tilføjer til spændingen. Placér et før-kampvæddemål på kampen mellem Real Madrid og Wolfsburg, og så giver bet365 dig et risikofrit Liveoddsvæddemål til samme indsats på den store kamp. Spil på Real Madrid mod Wolfsburg her.

Sådan udnytter du bet365s liveoddstilbud

For at kvalificere dig til dit risikofrie Liveoddsvæddemål skal du bare placere et væddemål før kampen, og når kampen starter, placerer du et ekstra væddemål på et af Liveoddsmarkederne. Hvis dit FØRSTE Liveoddsvæddemål taber, så refunderer bet365 denne indsats, op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (højeste tilbagebetaling er 250 kr.). Når mere end et Liveoddsvalg er placeret på den samme kupon, anses det risikofrie væddemål for at være det, der står først på kuponen. Væddemål skal betales og placeres på sædvanlig vis, og væddemål som lukkes helt eller delvist via Luk væddemål-funktionen gælder ikke for dette tilbud.

Nye kunder får 1000 kr. i startbonus på bet365 her

Masser af muligheder og liveoddsmarkeder

Med et bredt udvalg af før-kamp- og Liveoddsmarkeder og et fantastisk Liveoddstilbud, kan du få stor værdi for dine fodboldvæddemål hos bet365. Som altid er der masser af muligheder med over 70 Liveoddsmarkeder tilgængelige i løbet af kampen inklusive Næste mål, Antal mål, Antal hjørne, Korrekt resultat – Halvleg, Korrekt resultat – Fuldtid og meget mere.

Regler og vilkår for liveoddstilbud

Bemærk at ‘før-kamp' defineres som væddemål, der placeres før kampstart for Champions League-kampen mellem Real Madrid og Wolfsburg som spilles på tirsdag den 12. april 2016, og ‘Liveodds' defineres som væddemål, der placeres efter kampstart. Risikofrie væddemål anses som dit første singlevæddemål placeret i løbet af Champions League-kampen mellem Real Madrid og Wolfsburg, som spilles på tirsdag den 12. april 2016. Hvis dit første single før-kampvæddemål lukkes helt eller delvist via Luk væddemål-funktionen, vil du ikke længere være kvalificeret til dette tilbud. Dette tilbud gælder for væddemål placeret på Champions League-kampen mellem Real Madrid og Wolfsburg, som spilles i dag, tirsdag den 12. april 2016. Værdien af risikofrit væddemål er lig indsatsen af dit største single før-kampvæddemål, placeret på Champions League-kampen mellem Real Madrid og Wolfsburg, som spilles på tirsdag den 12. april 2016, op til et maksimum på 250 kr. Før-kampvæddemål, som lukkes helt eller delvist via Luk væddemål-funktionen, gælder ikke for dette tilbud, hvad end det lukkes før kampen eller under kampen. Dit største før-kampvæddemål som ikke lukkes helt eller delvist via Luk væddemål-funktionen er kvalificeret (op til 250 kr). Alle væddemål skal betales og placeres på sædvanlig vis. Hvis dit risikofrie væddemål taber, så refunderes din indsats til din konto indenfor to timer efter, at kampen slutter. Øvre grænse for det risikofrie væddemål per kunde er 250 kr. Hvis mere end et Liveoddsvalg placeres på samme kupon, anses det risikofrie væddemål for at være det, der står først på kuponen. Hvis der er brud på vilkårene for vores markedsføringstilbud, eller tilfælde, hvor der er bevis for at en række væddemål indgået af en kunde eller en gruppe kunder, som på grund af forbedret udbytte via indbetalingsbonus, forhøjet betaling, gratis væddemål, risikofrie væddemål, eller alle andre tilbud resulterer i garanteret kundeprofit, uanset resultatet, forbeholder bet365 sig retten til at ignorere bonuselementer ved sådanne tilbud, og efter eget skøn enten afgøre væddemålene med de korrekte odds, annullere det gratis eller risikofrie væddemål eller annullere ethvert væddemål finansieret af indbetalingsbonussen. Ydermere forbeholder bet365 sig retten til at pålægge kunden administrative gebyrer, op til værdien af indbetalingsbonussen, det gratis væddemål, det risikofrie væddemål eller ekstrabetaling, for at dække de administrative udgifter. Vi forbeholder os retten til at bede en hvilken som helst kunde om at fremskaffe tilstrækkelig tilfredsstillende dokumentation om kundens identitet, før vi krediterer deres konto med bonus, gratis væddemål, risikofrit væddemål eller andre tilbud.