Snup 123 kr. uden risiko på Unibet til Håndbold EM

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Unibet er hovedsponsor for EM 2016 i Polen, og det fejrer de med masser af spændende tilbud på odds og betting. Et af de bedste tilbud, de har lige pt., er at de giver dig et risikofrit spil på alle Danmarks kampe til EM. Det lyder for godt til at være sandt, men for en gangs skyld er den faktisk god nok! Læs mere om, hvordan du får mest ud af dette tilbud nedenfor – eller gå direkte til Unibet her:

Nye og eksisterende kunder spiller risikofrit på EM i håndbold her

Nye kunder modtager endvidere en velkomstpakke med flere forskellige bonusser. Du kan få 1.500 i betting- og casinobonusser og ikke mindst 25 gratis spins uden krav om indbetaling.

Unibet giver risikofrit spil på Danmark EM-kampe

I aften møder Danmark de spanske håndboldherrer til en kamp, der på oddsene ser ud til at blive meget lige. Jo højere odds der er på Danmark, jo mere kan du få ud af tilbuddet. Som det fremgår af banneret ovenfor, så scorer du 123 kr. uden risiko, hvis:

Hvis ikke Danmark vinder, så får du blot dine 100 kr. tilbage uden yderligere krav. Sådan ser du ud på Facebook:

Og sådan her på Twitter:

Unibet har masser af tilbud på EM i Håndbold

Danmark skal til tops ved EM i Polen, og indtil videre er det gået meget godt. Unibet er som officiel betting partner klar med et risikofrit pre-match spil (1X2) på præcis 100 kr. på ALLE Danmarks kampe. Sådan bruger du dit risikofrit spil:

  1. Spil præcis 100 kroner på dansk sejr (1X2), som et single pre-match spil.
  2. Vinder Danmark – så vinder du og får din gevinst udbetalt straks efter kampen
  3. Vinder Danmark ikke – så sætter Unibet 100 kroner i kontanter uden omsætningskrav tilbage på din konto den efterfølgende hverdag kl. 18.00

Spil på Unibet her – både nye og eksisterende spillere kan benytte tilbuddet

Hvis du ikke allerede har en Unibet-konto, kan du oprette en via linket ovenfor, så du kan benytte det risikofrie spil på alle Danmarks kampe. Opret kontoen via linket ovenfor og følg overnævnte trin for, at få et risikofrit spil på alle Danmarks EM kampe i Polen.

Regler og vilkår for risikofrit spil

Du kan modtage refundering for ét spil på 100 kroner dvs. maksimal refundering er 100 kroner i kontanter per kamp. Hvis Danmark ikke vinder, vil en refundering ske i kontanter den efterfølgende hver dag kl.18.00. Alle andre beløb end præcis 100 kroner vil ikke tælle med i tilbuddet og dermed ingen refunderingen, hvis Danmark ikke vinder. Du kan benytte tilbuddet én gang per kamp. Spil på halvgardering som X2 eller 12, ciffertips og andre markeder tæller ikke med. Tilbuddet gælder kun på single pre-match (1X2) spil på præcis 100 kroner på dansk sejr (1X2). Tilbuddet gælder kun på Danmarks under EM i Polen. Du skal have en Unibet konto for at kunne benytte tilbuddet. Unibet forbeholder sig retten til at ændre eller annullere kampagnen, og Unibets generelle regler og vilkår gælder.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply