Spil risikofrit på alle Danmarks kampe ved EM i håndbold‏

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

EM i håndbold er i gang, og hvem andre end Unibet skulle have masser af tilbud til EM i håndbold. De næste 2 uger er der faktisk EM håndbold på programmet. Slutrunden finder denne gang sted i Polen, og endnu engang er Danmark blandt favoritterne til guldet. Skal man følge statistikken, vinder Danmark EM i årene, hvor der er OL, så vi kan blive vidne til et fantastisk EM. Unibet er Officiel Betting Partner af de danske håndboldherrer og har selvfølgelig en masse håndbold tilbud klar til dig under EM. Du kan under hele slutrunden spille risikofrit på ALLE Danmarks kampe. Spil med risikofrit her.

Kender du ikke Unibet, eller har du endnu ikke en konto der, så går du glip af en hel masse. Du kan endda få 25 gratis spins – helt kvit og frit til at begynde med. Du har nok set den sjove Unibet reklame?

Masser af andre gode til EM i håndbold

Du kan også deltage i lodtrækningen om pengepræmier blot ved at spille på Action Betting. Så hvis du ønsker høje odds og hurtig afvikling af dine væddemål, så er Action Betting noget, der skal prøves. Lær mere om Action Betting her.

Derudover kan du varme op til alle Danmarks kampe i gruppespillet med en casinoturnering på Unibets sjove danske spilleautomat, Danish Flip. Der er 15.000 kroner på højkant til hver af Danmarks kampe, så du skulle nok kunne om i landskampsstemning. Unibet har også før fejret landskamp med free spins og freebets.

Danmark møder i aften Rusland, og Danmark er favoritter. Ekstra Bladet skriver eksempelvis:

Engang var russerne en stormagt i det ædle håndboldspil, men sådan er det ikke mere. Derfor vil det være en enorm skuffelse, hvis ikke Dammark trækker sig ud af opgøret med begge point. Vi mødte senest Rusland ved VM sidste år i Qatar og slog dem sikkert.

Andre nyheder fra Unibet end EM i håndbold

NFL-sæsonen er gået ind i sin afgørende fase, hvor vi nu er nået til divisionsfinalerne. Super Bowl nærmer sig altså med hastige skridt. Jesper Elming deler på TouchDown.dk igen ud af sin store viden om NFL, og har håndplukket 3 kampe fra weekendens match-ups og givet dig picks til kampene.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply