Siger Dronningen “Det plejede far at gøre” i sin nytårstale?

Spil på Dronningens Nytårstale på Danske SpilFor første gang kan man på Danske Spil spille på Dronningens nytårstale. Så er der endnu en god grund til at følge med i den populære tale, og måske kan det få dig til at spidse ørene endnu en tand. Du kan således score kassen til det nye år, hvis du kan gætte, hvad Droningen kommer til at sige i nytårstalen. Der er mange forskellige muligheder, men her kan du se, hvad du kan spille på, at Dronningen siger i sin tale.

Spil på Dronningens nytårstale 2016

Det er ikke første gang, at du har kunne spille på Dronningens nytårstale, og også i år kan du spille hos en række af de privatejede spillefirmaer såsom Nordicbet og Betsafe. Men det er første år, at Danske Spil er med på vognen. Der er nogle rigtig gode bud, og måske er det værd at overveje et bud som “Det plejede far at gøre”.

Selvfølgelig er det bare et sjovt bud, og dem er der en god håndfuld af. Faktisk er det måske lidt utroligt, at oddsene ikke er højere for disse sjove bud, for hvad mon sandsynligheden overhovedet er for, at Dronningen eksempelvis siger “Den store bagedyst”… Det kan da godt være, at hun ikke har glemt Tobias fra en tidligere udgave:

Og det er selvfølgelig også en klassisk kommentar: “Det plejede far at gøre…”

Men hvorfor vil Danske Spil så være med? Hans-Henrik Busk Stie fra Danske Spil fortæller til BT:

Det gør vi, fordi vi gerne vil tilbyde danskere lidt sjov op til nytår. Vi ser det som et underholdende spil, for en tale er jo ikke noget, man kan sætte på formel eller statistik – modsat en fodboldkamp. Men det har bestemt sin berettigelse, for rigtig mange danskere går op i at se Dronningens nytårstale.

Spørgsmålet er så, hvordan man sætter odds på en nytårstale? Hans-Henrik Busk Stie fortsætter:

Det er bare nogle af vores oddssættere, der har kigget på de sidste års taler og på, hvad der har præget 2015. Vi føler os temmelig sikre på, at Dronningen kommer ind på terror og flygtninge på den ene eller anden måde, så det ser vi desværre som favoritterne i år.

Du kan spille på “Syrien” og “flygtninge” her, og det giver odds 1,05, mens spil på “terror” giver 1,20 og ’krig’ 1,25.

»Derudover har vi kigget på, hvad Dronningen plejer at komme ind på i de tidligere års taler som for eksempel Færøerne og Kronprinsparret. Det kan vi også se, at der allerede er mange, der har spillet på.«

Skal du vinde den helt store gevinst uden at spille et alt for stort beløb, så er det som nævnt ovenfor nogle af de lidt mere spektakulære, du skal vælge. Skulle vores 75-årige regent finde på at nævne ’selfiestang’, får du pengene 50 gange igen. Det samme gælder, hvis hun kommer ind på sin tidligere svigerdatter Alexandra. Du kan også spille på BT til pengene hele 100 gange igen, mens en omtale af “Klovn Forever” filmen giver odds 300.

 

Mon Prinsegemalen eller Kronprinsen også har placeret en indsats på Danske Spil?

En tanke om “Siger Dronningen “Det plejede far at gøre” i sin nytårstale?”