Topbrag venter forude mod Rumænien

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Siden VM i kvindehåndbold blev skudt i gang tidligere i december, har de danske håndbold darlings gjort det godt i turneringen.

Det danske kvindelandshold har vundet 4 ud af 6 spillede kampe, senest vandt de mod ærkerivalerne fra Sverige med et flot resultat på 26-19. Nu venter kvartfinalerne forude, og her skal Danmark onsdag aften møde Rumænien, der er kendt for at være fysisk stærke. Men det er ikke noget, som skræmmer de danske håndbold-kvinder, der glæder sig til at møde det østeuropæiske hold.

Hvis du vil spille på de kommende kvartfinaler, kan du læse mere om sports betting og de seneste nyheder inden for håndbold.

Rumænernes spillestil passer godt til Danmark

Rumænien besejrede mandag de forsvarende verdensmestre fra Brasilien, noget som kom bag på mange. Danske stregspiller Mette Gravholt er dog glad for, at det er Rumænien som venter i kvartfinalen onsdag, frem for de brasilianske kvinder.

“Mentalt er det måske bedre, at det er Rumænien. Vi har tabt nogle gange til Brasilien, og der kunne vi måske have lidt usund respekt,” udtaler Gravholt.

“Rumænien har vi mødt nogle gange i træningsturneringer, og sidste år spillede vi uafgjort med dem (29-29 ved EM i Ungarn, red.).”

“Jeg synes egentlig, de står rigtig godt til os.”

“Deres skytter vil gerne op at skyde, det passer os godt. Og så plejer de at dække noget 6-0 forsvar, som passer os godt, hvis vi kan få gang i kontrafasen som mod Sverige,” tilføjer stregspilleren.

Opmærksom på Neagu

Spørger man de danske landsholdsspillere, er der især én spiller fra det rumænske landshold som frygtes – nemlig Cristina Neagu.

Især forsvarskæmpe Pernille Holmsgaard er opmærksom på den giftige backspiller.

“Det bliver en super svær kamp, og vi har altid haft svært ved Rumænien,” lyder det fra Holmsgaard.

“Vi skal virkelig være koncentrerede.”

“Hun (Neagu, red.) er en af verdens bedste, men vi tager udfordringen op.”

“Vi lægger lag på hele tiden og finder rytmen i forsvaret, og bliver skarpere på det.”

“Jeg elsker at slås, og jeg har en god selvtillid og føler, modstanderne har svært ved at komme forbi mig,” tilføjer Pernille Holmsgaard til slut.

Skal drille og vise muskler

Spørger man målvogter Sandra Toft, skal de danske håndboldkvinder ikke lade sig gå på, hvis Rumænien kommer foran i kvartfinale kampen på onsdag.

De skal derimod være ligeglade, irriterende og give igen på fysikken.

“Vi skal være irriterende at spille mod. Selvom de måske kommer foran, skal vi vise, vi er ligeglade, og bare blive ved med at kæmpe,” lyder det fra Toft, også kendt som Søvnløse Sara.

“De har verdens bedste håndboldspiller på venstre back (Cristina Neagu). Der er ikke den ting, hun ikke kan i angrebsspillet.”

Hun kommer til at score mål, og det må vi acceptere og sørge for, at de andre ikke scorer så meget,” tilføjer Sandra Toft, det bakkes op af holdkammerat Anne Mette Hansen.

“Vi skal ikke lave om på vores koncept. Rumænerne skal have fysik, så de kan mærke det. Nu kan alt ske,” lyder det fra Hansen.

Kampen mellem Danmark og Rumænien spilles onsdag aften klokken 20:45, og vises på DR1.

I de andre kvartfinaler spiller henholdsvis:

Holland – Frankrig

Polen – Rusland

Norge – Montenegro

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply