Landsholdskampausen er forbi, klubfodbolden er i gang igen

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Spil på Unibet med freebet

Landskampspausen forbi, dog mangler en lodtrækning! Klubholdene skal på græs igen, og det betyder en weekend fyldt med fodbold! Ugens store samtale emne er Liverpools nye træner, Jurgen Klopp, som allerede i midtugen fik to spillere skadet. Hvis du er overbevist om Jurgen Klopp får en dårlig start ude imod Tottenham, så har Unibet et tilbud til dig. Du kan eventuelt tag et kig Brian Laudrups' spiltips til storkampen på White Hart Lane. Unibet tilbyder også muligheden for at vinde et 50 kr. freebet uden krav om indbetaling:

Vind 50 kr. freebet uden krav om indbetaling her

Nye spillere kan endvidere få en 1.500 kr. velkomstbonus i forbindelse med 1. indbetaling til Unibet Sportsbook.

Klubfodbolden er igen efter landsholdskamppausen

Superligaen ruller igen, og det er som sædvanligt svært at pege på en forhåndsfavorit, men kan du det, så belønner Unibet dig, da de har det højeste odds pre-match på Superligaen! Søndag må FCK dog siges, at være favorit imod Hobro, men det er set før, at Hobro kan overraske på den store scene! Hvis du er FCK fan og ikke kan vente til søndag, så kan du lige nu komme i biografen på Unibets regning og se en dokumentar om Bashkim Kadrii.

Vind 50 kr. freebet uden krav om indbetaling her

I La Liga er Real og Barcelona notoriske forhåndsfavoritter, denne uge er ingen undtagelse. Men vi elsker dog, at se dem folde sig ud alligevel, og det kan du også gøre i Unibet TV! Se andre freebets tilbud i weekenden her:

Søndag formiddag er i øvrigt dagen, hvor Danmarks playoff modstander skal findes. Hvis der er gemt en spåkone i dig og du kan gætte Danmarks modstander, belønner Unibet dig med et risikofrit spil. LÆS MERE HER: Vind 50 kr. freebet uden krav om indbetaling her

Lige på falderebet skal det nævnes at ATP i Shanghai finder sin vinder i weekenden, og du kan følge hele den spændende afslutningen mellem verdens bedste tennis spillere på Unibet TV! Spil på weekendens sport via links ovenfor.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply