Masser af Champions League tilbud fra begyndelsen‏

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Klokken er 20.40 tirsdag aften. Du skruer op for dit fjernsyn og bliver ramt af euforien, der omfavner dig, da Champions League-hymnen lyder fra dit tv. Det er tid til igen at blive tryllebundet af det absolut bedste europæisk klubfodbold kan mønstre. Champions League er tilbage! Champions League er endelig tilbage. Unibet starter naturligvis op med et brag, når Man City møder Juve. Unibet gør dig klar til al den fantastiske fodbold, der igen skal pryde dine hverdage. De har nemlig et utal af boostede odds, blandt andet boosted odds på, at Barcelona vinder, og at Messi bliver topscorer i turneringen. Få de sikre odds her:

Boostede Champions League odds og tilbud på Unibet her

Derudover har Unibet ekstraordinære Champions League tilbud både tirsdag og onsdag, hvor favoritsejre kan give dig en ekstra stor udbetaling. Se mere om hvordan du kan blive ekstra belønnet via linket ovenfor. Rigtig god fornøjelse! Se også alle Unibets tilbud via linket ovenfor!

Læs også: Gratis deltagelse i Champions League konkurrence med 15.000 kr. i præmier.

Refundering af din fodbold kupon på Unibet

Sommeren har været lang uden fodbold. Men Unibet har blandt andet brugt sommerens transfervindue til at udvide deres spiludvalg, så de nu har markedet største udbud af pre-match og asian handicap spil på Superligaen. De har et fodboldtilbud til dig, så du kan få det bedste ud af det store spiludbud. De tilbagebetaler nemlig din fodbold kupon, hvis du misser én kamp! Din kupon skal blot bestå af minimum 4 fodboldkampe og have minimum odds 4. Det har aldrig været nemmere at jagte den store gevinst på Unibets store fodbold udvalg. Tilmeld dig til refundering af din kupon her, eller læs mere om 90+ forsikring nedenfor.

90+ Forsikring er tilbage på Premier League, Champions League og La Liga

Unibets 90+ forsikring kampagne er tilbage i 2015/16 sæsonen! I 2015/16 sæsonen vil Unibet refunderer endnu flere væddemål eftersom Unibet 90+ forsikring fortsat gælder for Premier League og Champions League og nu udvider med La Liga. Hvad er Unibet 90+ forsikring? Alle tabende pre-match væddemål på korrekt score, halvleg/fuldtid, første målscorer og sidste målscorer bliver refunderet op til 750 kroner, hvis der bliver scoret i overtiden. Lad ikke overtiden ødelægge dit spil, spil i stedet på Unibet her.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply