Wimbledon-finaler og Tour-etaper i vente denne weekend!‏

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.


Unibet har masser af tilbud til Wimbledon og Touren i denne weekend! Den traditionsrige turnering, Wimbledon, er ved at nå til vejs ende, desværre endnu engang uden Miss Sunshine aka Caroline Wozniacki. Lørdag er det derimod nærmest uovervindelige Williams mod Muguruza i kvindernes finale. Søndag er det så mændenes tur, og Unibet har stadig masser af tilbud til dig til finalekampene. Se bare her:

Se de mange gode tilbud til Wimbledon og Touren på Unibet her

Touren er tilbage – og mere godt er på vej

Touren er tilbage, og sikke en start vi har fået! Konkurrencen om en tur til Vuelta a España er også begyndt, men den er langt fra slut endnu. Du kan stadig nå at deltage og få muligheden for at komme helt tæt på cykelstjernerne under Vueltaen. Det kræver blot ét klik for at tilmelde sig denne Tour de France konkurrence. Du må ikke gå glip af denne mulighed for at opleve en af årets Grand Tours, noget af det største inden for cykelsporten. Du har stadig alle chancer for at vinde denne tur. Se Leaderboardet på Unibets hjemmeside.

Se de mange gode tilbud til Touren på Unibet nu

Rundt om i Europa er forberedelserne til fodboldsæsonen startet. Denne weekend er derfor spækket med venskabskampe. Få et overblik over kampene via linket oven for. Rigtig god fornøjelse!

Få gratis adgang til TV2 PLAY hos Unibet

Som kunde hos Unibet kan du ved at omsætte 50 kroner på Touren, få gratis adgang til Touren med TV 2 PLAY, se mere her. Tilbuddet giver dig adgang til:

  • Tour 2015 – gratis på din mobil, tablet og computer
  • Alle etaper samt optakt og interviews
  • Adgang til TV 2s sports kanal – TV 2 SPORT
  • Gratis adgang til alle TV's kanaler herunder TV 2 Zulu

Dette års Tour må du ikke gå glip af. Få fingrene i din gratis TV2 PLAY kode via links til Unibet oven for. Først skal du oprette en konto på Unibet, men du allerede har en konto her kan du springe dette skridt over. Log herefter ind på din Unibet konto. Gå til kampagnesiden “Følg med i Touren med TV2 PLAY”, hvor du også skal registrere dig. Så mangler du bare at spille for 50 kr. på Touren, og alle spil tæller med, uanset hvad du spiller på af Tour spil. Inden 72 timer modtager du en sms og en e-mail med din kode til TV 2 PLAY kode, som du aktiverer her. Nu kan du se Tour de France live helt gratis og en masse andet sport de næste tre uger:

Læs mere om tilbuddet om gratis Tour de France live streaming her

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply