scandicbookmakers reload bonus til Superligaen

ScandicBookmakers Reload Bonus til Superligaen

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

ScandicBookmakers er klar med årets bedste online bookmakertilbud! ALLE kunder kan således få en reload bonus til Superligaen eller noget helt andet på helt op til 750 kr. Det betyder ikke noget, om du er ny eller gammel kunde! Hos ScandicBookmakers får alle kunder en bonus!

Klik her og få ScandicBookmakers Reload Bonus til Superligaen!

Men husk at tilbuddet kun er gældende i en begrænset periode. 

Reload Bonus til Superligaen hos ScandicBookmakers

Bliv klar til den nye Superliga sæson med ScandicBookmakers Comeback tilbud bestående af en bonus til Superligaen, eller hvad du nu engang gerne vil spille på. Hos ScandicBookmakers sætter de heldigvis pris på både gamle og nye kunder, og derfor er de nu klar med et helt unikt comeback tilbud. ScandicBookmakers tilbyder derfor ALLE kunder en 100 % Reload Bonus til Superligaen op til 750 kr. på den næste indbetaling. Du kan få din bonus her:

Klik her og få ScandicBookmakers Reload Bonus til Superligaen!

Tilbuddet gælder dig, din nabo, din ven, din far og alle andre, der allerede har en ScandicBookmakers konto, eller som opretter en konto. Men husk, at dette online bookmakertilbud kun er gældende i en begrænset periode, så det er nu, du skal slå til og udnytte ScandicBookmakers comeback tilbud!

Sådan får du din reload bonus til Superligaen starter

Log ind eller opret din ScandicBookmakers konto her:

Klik her og få ScandicBookmakers Reload Bonus til Superligaen!

Enklere bliver det ikke. Via ovenstående link kan du anmode om din reload bonus, uanset om du er ny eller gammel kunde. Husk, at du kan bruge den til spil på alt lige fra Superliga til tennis over ishockey – ja faktisk lige, hvad du har lyst til!

Regler for bonus til Superligaen

Bemærk, at dette tilbud er gældende for både eksisterende kunder og nye kunder. Man kan kun modtage tilbuddet én gang, hvilket betyder, at man som ny kunde ikke både kan modtage bonussen for første indbetaling og for denne bonus. Dette online bookmakertilbud er gældende indtil den 24. juli 2014, kl. 23:59 (BST).

Indbetal og placer ét eller flere spil til minimum odds 1,7. Ved multiple væddemål skal hver kamp være minimum odds 1,70. Denne bonus til Superligaen vil være på 100% af din første indbetaling i kampagneperioden – op til 750 kr. eller tilsvarende i anden valuta. Dette tilbud er kun gældende for den første indbetaling og kan ikke deles op i flere indbetalinger. Kunder, som foretager indskud via Moneybookers/Skrill og Neteller, kan ikke benytte sig af dette tilbud. Du har 60 dage til at opfylde gennemspilskravene. Er dette ikke gjort vil bonussen og gevinster vundet fra denne blive fjernet fra kontoen. Bonussen kan kun gennemspilles på sportsvæddemål. Spil placeret på Casino, Poker og Games er ikke kvalificerende. Bonussen vil blive krediteret 72 timer efter kvalifikations kravene er gennemført. Bonussen bliver krediteret automatisk, og det er ikke nødvendigt at kontakte ScandicBookmakers. Bonussen kan splittes op og gennemspilles over flere væddemål, men det fulde bonus beløb skal omsættes 5 gange på et hvilket som helst sports marked til minimum odds 1,70 før eventuelle gevinster kan udbetales. Når bonussen er krediteret på kontoen er det ikke muligt at lave udbetalinger før det fulde omsætningskrav er gennemført. Kun spil om rigtige penge tæller til omsætningskravene. Bonusvæddemål og eksisterende bonusser tæller ikke. Skulle en eksisterende kunde lave en udbetaling, for derefter at lave en indbetaling i løbet af kampagne perioden, så vil kunden ikke være berettiget til at modtage denne bonus. Læs de de fuldstændige vilkår på ScandicBookmakers' hjemmeside!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

En tanke om “ScandicBookmakers Reload Bonus til Superligaen”

Leave a Reply