5 grunde til at Tyskland bliver Verdensmester i aften!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Så er det blevet tid til kampen, vi alle har ventet på – 63 kampe er spillet, og vi er nu nået frem til VM Finalen. Unibet har et bud på, hvem der bliver Verdensmester i aften. Er du ny spiller på Unibet, kan du tage et freebet på 50 kr. helt gratis til at spille for:

Nye kunder får gratis spil på finalen og titlen som Verdensmester!

Du kan spille på, hvem der bliver Verdensmester, men du kan spille på lige, hvad du har lyst til. 

Gratis spil på Verdensmester titlen

Her giver Unibet et par tips til, hvorfor Tyskland vil løbe med titlen som Verdensmester!

1. De har den bedste tilbageværende målmand i turneringen: Det har været målmændenes slutrunde, og Tysklands Manuel Neuer har været en af de bedste. Typer som Keylor Navas, Guillermo Ochoa og David Ospina har ganske vist stjålet overskrifterne for deres respektive lande, men Neuer kan pege på sit lands semifinaleplads som et bevis på, at han har været den bedste i flokken, og et par gode præstationer oveni burde sikre ham prisen som VM's bedste målmand.

Nye kunder får gratis spil fra Unibet!

2. Tyskland har ingen grund til at frygte straffespark: Vi kender alle til historien om Tyskland og straffespark, og selvom det er nemt at kaste sig ud i stereotyper, så taler landets straffesparksstatistik for sig selv. Hvis tyskerne skal bliver Verdensmester, så er der grund til at tro, at én af holdets kampe herfra vil blive afgjort fra 11-meter-pletten, og de vil gå ind til opgaven med begrundet optimisme.

3. Bayern München-faktoren: Tyskland havde syv Bayern München-spillere i start-11'eren i ottendedelsfinalen mod Algeriet, og her har vi at gøre med spillere, der ikke at vant til at tabe. Pep Guardiolas udvalgte vinder Bundesligaen igen og igen, og hvis de kan overføre den mentalitet til kampen om titlen som Verdensmester, så er der ikke meget, modstanderne kan gøre for at stoppe dem.

4. De er turneringseksperter: Bemærkelsesværdigt nok er der nu tale om den sjette ud af de seneste syv store slutrunder, hvor Tyskland har været blandt semifinalisterne – en stime der går tilbage til VM i 2002 i Japan og Sydkorea. Intet andet hold kan matche den mentalitet og erfaring, og det er noget, der bliver brug for i kampen om Verdensmester titlen.

5. Der er alternativer på bænken: Da ottendedelsfinalen mod Algeriet ikke gik Tysklands vej, kunne træner Joachim Löw smide Chelseas Andre Schürrle på banen, hvorefter offensivspilleren scorede et afgørende mål. Löw skulle derefter forsøge at lure kvartfinalen mod Frankrig, og her havde han glæde af Schürrles og Mario Götzes friske ben. Mange kolleger vil være misundelige på den tyske landstræner, og den brede bænk er noget, han vil kunne bruge til sin store fordel.

Sådan får du dit gratis spil til Unibet

  1. Klik på nedenstående link for at oprette en konto.
  2. Log ind på din nye Unibet konto
  3. Under “min bonus” skal du acceptere din 50 kroners bonus.
  4. Du har nu 50 kroner på din konto, som du gratis kan spille for hos Unibet.

Nye kunder får 50 kr. gratis spil uden krav om indbetaling!

VIGTIGT: Ønsker du stadig at modtage din velkomstbonus på op til 1.000 kroner, kan du efterfølgende kontakte Unibets kundeservice. Der er også mange VM finale tilbud på nettets bookmakere!

Gratis spil regler hos Unibet

Se dem på Unibets hjemmeside, hvor de altid er opdateret!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply