Weekendens bedste bookmakerbonusser

Tjen penge på fodbold væddemål

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Normal giver almindelige single væddemål ikke megen profit, når du satser på stærke hold. I denne artikel vil vi beskrive, hvordan væddemål ikke udelukkende handler om at finde det hold, der vinder. Der er mange flere muligheder, som kan give dig endnu mere profit.

Fodbold er den mest sete sport i verden, og derfor skal man ikke være geni for at regne ud, at det er her vi finder de fleste muligheder for spil på stort set alle betting sider.

Det mest populære spil er single-væddemål eller 1 x 2, som det også kaldes, hvor man satser på om et af ​​to hold vinder, eller om de spiller uafgjort. Det er populært af mange årsager, sikkert mest fordi, at det er nemt at overskue, og som spiller føler man, at man med en vis sandsynlighed kan forudsige resultatet. Andre væddemål som antal scorede mål og antal hjørnespark virker måske mere tilfældigt, selv om der statistisk set ikke behøver at være den store forskel.

Når to hold spiller mod hinanden, er der ofte en favorit til at vinde kampen, og et hold anses for at være svagere end det andet hold. Hvis du altid satser på, at det stærke hold vinder, er det begrænset, hvor stort et overskud, du vil have over tid. Når du tilmed indregner, at også favoritter taber, så kan du nok se, at der ikke vil være meget tilbage af profitten, og derfor er det ikke nødvendigvis meget bedre at spille med meget store beløb.

Vores løsning er at dykke dybere ned i markedet for odds og finde noget, der har rimeligt gode odds samt få resultater, så det er ganske nemt at gætte ligesom 1 X 2 væddemål.  Vores valg er Over / Under markedet. Så hvad betyder Over / Under? Her vædder du på, om der vil være over eller under x antal mål i kampen. Du kan vædde på, at der vil være over 1 mål i en kamp eller over 2 mål i en kamp osv.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply