vm kontrakten

Få VM kontrakten underskrevet inden VM går i gang!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Drenge og piger, mænd og kvinder – så er det tid til at få underskrevet VM kontrakten! VM kontrakten er en aftale, der har til formål at sikre begge parter i kontrakten den bedste VM-slutrunde under de mest optimale forhold i hjemmet, så parforholdet kan overleve og træde ind i vante rammer efter VM i Fodbold 2014.

Læs og underskriv VM kontrakten fra Danske Spil her!

Underskriv VM kontrakten og vær med i konkurrencen om en bonus til begge kontraktens parter. Bonus indeholder flyrejse, hotel, billetter til Premier League-kamp og sponsoreret shopping. Find flere VM freebets og konkurrencer her!

VM kontrakten skal i hus nu!

Med VM kontrakten i hus undgår du forstyrrelser i hjemmet under VM slutrunden. Takket være Danske Spil er der nemlig udarbejdet VM kontrakten, hvis formål er at give den bedst mulige slutrunde for begge parterne i forholdet. VM kontrakten forsøger at afbalancere den ellers uligevægtige situation, som de fleste parforhold af en vis varighed nok har været i. VM kontrakten er derfor ikke kun til fordel for manden i huset. Når VM er slut, forpligter manden sig nemlig til en lang række tjenester for kvinden i huset.

Download VM Kontrakten direkte herfra!

Eller læs mere om VM kontrakten og konkurrence fra Danske Spil her!

VM kontrakten er fyldt med juridiske paragraffer, som skal overholdes, og VM kontrakten skal underskrives af begge parter for at opnå bindende virkning.

Som nævnt kan man vinde en fodbold/shopping rejse for 2 personer. Bonussen indeholder fly, hotel, billeter til en Premier League kamp og ikke mindst en sponsoreret shopping tur i London for 5.000 kr. For at vinde skal man tage et billede, hvor man sammen med sin bedre halvdel underskriver kontrakten. Herefter skal billedet af VM kontrakten uploades på Facebook, Instagram eller Twitter med hashtag #vmkontrakten. Vinderen bliver trukket og kontaktet den 15. juni 2014 og bliver det mest kreative billede. God fornøjelse og godt VM – for alle parter, med tak til Danske Spil!

Download VM Kontrakten direkte herfra!

Eller læs mere om VM kontrakten og konkurrence fra Danske Spil her!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply