OL Freebets Bonusser

Spil på Vinter OL og få fordoblet alle dine gevinster!

Så er Vinter OL i gang, og for at fejre dette fordobler NordicBet alle dine gevinster på Vinter OL i dag! Er du ny kunde på NordicBet, så får du tilmed 100 kr. helt gratis uden krav om indbetaling. Du kan altså spille helt risikofrit på Vinter OL (eller alt mulig andet!)

Hent din Vinter OL bonus på NordicBet her!

Vinter OL er i gang – bookmakerne lokker med tilbud

Lørdag markerer begyndelsen af det længe ventede Vinter OL, der finder sted i Sochi i år. Vi har på fornemmelsen, at det bliver en fantastisk begivenhed, ikke mindst fordi der vil være masser af spændende bookmaker tilbud. De danske bookmakere vil jo naturligvis gerne have, at du spiller hos dem og vil faldbyde OL bonusser og freebets til deres kunder.

NordicBet plejer at sparke tingene ordentligt i gang, og Vinter OL 2014 er ingen undtagelse. NordicBet fordobler nemlig dine gevinster på alle dine bets, der både er spillet og afgjort lørdag d. 8. februar, åbningsdagen for Vinter OL 2014. Så ligemeget hvad du vinder på i dag, så fordobler NordicBet dine gevinster op til 1200 kr. pr. kunde. Du kan vinde op til max. beløbet på et enkelt eller flere bets.

Få fordoblet dine gevinster på Vinter OL med NordicBet!

Vinter OL bonus boost

Dit 100% boost bliver i form af en bonus, som du kan bruge til at spille en af de kommende begivenheder ved Vinter OL, eller du kan bruge det til en hvilken som helst anden sport, du ønsker, som f.eks. fodbold, basketball eller tennis. De bets, NordicBet giver dobbelt op på, kan laves i sportsbook eller LiveBet og kan endda også være på kombi-bets, så længe alle væddemål er på sport fra Vinter OL, der afgøres samme dag. Her har du en oversigt over hvilke begivenheder, som kan sikre dig dobbelt op.

  • Mændenes skiskydning – Sprint 10 km
  • Kvindernes langrend – 15 KM Skiathlon
  • Kvindernes ishockey – USA – FIN
  • Kvindernes ishockey – CAN – SUI
  • Mændenes Speedskating 5000 meter

Få fordoblet dine gevinster på Vinter OL med NordicBet!

Dette tilbud gælder til alle spilvalg, relateret til ovenstående begivenheder, der afvikles lørdag den 8. februar 2014.

Sådan får du din Vinter OL bonus

  1. Lav en kupon sport fra Vinter OL, der afvikles lørdag den 8. februar 2014.
  2. Se frem til at se dine gevinster på dagens spillede kuponer blive fordoblet.
  3. Benyt din bonus genereret fra dine gevinster til at spille på lige det du har lyst til – Vinter OL og alt andet.

OL 2014 Freebets og Bonusser

Det med småt: NordicBet tilføjer en 100% bonus til alle gevinster genereret fra bets spillet og afgjort på Vinter OL fra Sochi, lørdag den 8. februar. Alle vindende bets spillet på Vinter OL er berettiget til denne bonus: både i sportsbook og på LiveBet; singles eller kombi-bets. Men er det et vindende kombi-bet, skal alle væddemål være på Vinter OL for at være berettiget til bonussen. Dette tilbud er for alle NordicBet kunder. Dine ekstra gevinster er i form af en bonus og kan benyttes på lige det sport, du ønsker. Bonussen skal omsættes 3 gange til odds 1.8 indenfor 30 dage, før der kan udbetales eller overføres til andre produkter. Det maksimale beløb, der kan modtages som bonus, er 1200 kr. pr. kunde. Dette beløb kan godt fordeles over flere væddemål. NordicBet vil kreditere din bonus indenfor 2, efter dagens sidste begivenhed er afsluttet. Dette vil være omkring kl. 01:00 søndag morgen.