Nordicbet 100 kr. Gratis Bonuskode

NordicBet tilbyder free bet på 100 kr. uden krav om indskud!

Kunne du tænke dig at få 100 kr. helt gratis i form af et free bet til NordicBet? Hvis du ved, at et free bet er et gratis væddemål, hvor du ikke engang behøver at indsætte penge, så skulle svaret være enkelt! JA, tak!

Så der er altså tale om, at du kan spille for 100 kr. helt gratis på en af Danmarks bedste og største online bookmakers, NordicBet! NordicBet har i mange år været en seriøs udfordrer til Danske Spil, og de har naturligvis fået fuld licens, efter Danske Spils spillemonopol blev ophævet. De 100 kr. får du uden at skulle have din egen pung op af lommen – bonussen er nemlig uden krav om indbetaling.

Hent dine 100 kr. helt gratis på NordicBet her!

NordicBet 100 kr. free bet uden krav om indbetaling

Nu kan du få 100 kr. helt gratis og helt uden at sætte penge ind. Når du opretter en konto hos NordicBet, indtaster du bare bonuskoden TV i bonuskodefeltet. Så får du 100 kr. på din spillekonto indenfor 5 minutter, som du kan spille på deres mange odds og LiveBet.

Hent dine 100 kr. helt gratis på NordicBet få!

Nordicbet Gratis Free Bet

Sådan får du dit 100 kr. bookmaker free bet

1. Opret en NordicBet konto og indtast bonuskoden TV.

2. Så vil der indenfor 5 minutter stå 100 kr. som bookmaker free betpå din konto. Helt uden at du behøver sætte penge ind, da bonussen kommer uden krav om indbetaling!

Regler & vilkår for free bets på NordicBet

Bookmaker free bet'et gælder kun for nye kunder, der ikke har lavet deres første indbetaling på deres NordicBet-konto. Denne bonus kan kun bruges på deres Odds og LiveBet. Der vil blive indsat 100 kr. gratis på din konto uden krav om indbetaling. De 100 kr. gratis skal omsættes 3 gange til odds 1.50 eller højere, inden der kan udbetales eller overføres til andre spilleprodukter. Status på omsætningskrav kan altid ses, når du er logget ind. Klik ind under “Min konto” og “Info om låste penge”. At oddse på mere end et udfald på én kamp for at opfylde omsætningsvilkår er IKKE tilladt. At samarbejde med andre spillere om at opfylde bonusvilkår er IKKE tilladt. Tilbuddet kan kun fås af kunder bosat i Danmark. NordicBet forbeholder sig retten at fjerne de gratis penge på ethvert tidspunkt. Denne bonus er kun tilladt at benytte én gang pr. CPR-nummer, og NordicBets øvrige almindelige regler gælder som normalt.

Hent dine 100 kr. helt gratis på NordicBet i dag!

NordicBet er førende, når det gælder spil og underholdning på nettet. De har det bredeste udvalg af spil og høj tilbagebetaling. Få en god oplevelse og spil hos NordicBet!

NordicBet har også det bredeste udvalg af gode odds på sport. Når det gælder dansk fodbold, sætter de odds på alt fra SAS Ligaen til Serie 2. Også i mange andre lande og sportsgrene sætter de odds ned til de lavere rækker.