Superliga spilforslag: Mestrene sætter flot punktum for superligaefteråret mod oprykkere

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

De forsvarende mestre, FC København eller bare FCK, spiller årets sidste ligakamp på hjemmebane mod FC Vestsjælland, før Real Madrid venter på tirsdag.

FCK er det mest scorende hjemmebanehold i Superligaen med 19 kasser i ni kampe, og vi har svært ved at se, at oprykkerne kan dæmme op for værternes pres. Læs om et par rigtig gode Superliga spilforslag i denne artikel!

Spil på kampen mellem FCK og FC Vestsjælland på Unibet her!

Spændende Superliga spilforslag

Unibet 100 kr. risikofrit mobil free bet

Der er sket meget, siden FC København og FC Vestsjælland mødtes for første gang nogensinde i Parken sidst i august – ikke mindst hos de danske mestre. Kampen, der endte 1-1, var Ståle Solbakkens første efter nordmandens comeback i hovedstadsklubbben, og siden dengang er det stort set kun gået én vej for FCK, og det er fremad.

I de 11 ligakampe, der er fulgt siden 1-1-opgøret i København, har FCK kun tabt én gang – på udebane mod Brøndby. FCV derimod har tabt fem ligakampe, og det seneste nederlag kom i sidste weekend mod førerholdet, FC Midtjylland (0-1 i Slagelse). Odds på kampen hos Unibet er som følger:

FC København 1.30 Uafgjort 5.00 FC Vestsjælland 11.00 (Kickoff lørdag 17:00)

FCK kører videre i overraskende, overbevisende stil

I modsætning til Vikingerne vandt FCK i overraskende overbevisende stil 3-1 på udebane mod lokalrivalerne BIF, og onsdag sled et reservespækket københavnerhold sig så videre i pokalturneringen mod Lyngby fra 1. Division (2-1 på udebane).

FCV har en flot udebanestatistik på 2-5-2 indtil videre, men kommer på en af sæsonens absolut sværeste opgaver lørdag eftermiddag mod et hjemmehold, der vil bruge opgøret som opvarmning til næste uges altafgørende Champions League-kamp samme sted mod Real Madrid.

En række spillere ved, at en god præstation lørdag vil øge chancen for spilletid mod Real, og med to kampe tilbage før den lange vinterpause er det noget nær utænkeligt, at værterne vil slappe af og træde på bremsen.

FCK er det mest scorende hjemmebanehold i Superligaen med 19 kasser i ni kampe, og vi har svært ved at se, at oprykkerne kan dæmme op for værternes pres. FCV har ikke holdt buret rent i de seneste ni ligakampe, og vi satser i et Superliga spilforslag på, at hjemmeholdet scorer i begge halvlege til odds 2.02.

Odds 1.30 på hjemmesejren er der ikke meget krudt i, så vi vælger i stedet som Superliga spilforslag at satse på FCK-sejr på handicap -1 til odds 1.95. FCK har kun holdt buret rent to gange i denne sæson, men det har begge gange været i Parken, hvor Løverne har scoret 11 mål i de seneste tre kampe.

Hjemmeholdet er uden de tre offensive spillere Nicolai Jørgensen, Fanendo Adi og Daniel Braaten. Ingen af de to hold har spillere i karantæne.

Opsummering ad Superliga spilforslag:

Sats på, at FCK scorer i begge halvlege til odds 2.02
Sats på, at FCK vinder med handicap -1 til odds 1.95

Spil på kampen mellem FCK og FC Vestsjælland på Unibet her!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply