Tre skarpe spilfiduser til søndagens kampe

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Så er der igen fuldt søndagsprogram i den hjemlige liga – Superligaen. Betsafes skribenter har fundet de tre bedste spilfiduser til jer her. Gang kampene op og få et samlet superodds på hele 6,45!

Leder du efter en ny bookmaker, så læs også med her, hvor vi fortæller nærmere om en af de bedste bookmakere med licens i Danmark.

Få 1000 kr. på Betsafe til både odds og casino!

Klik på banneret nedenfor for at få 1000 kr. i velkomstbonus på Betsafe:

Betsafe Velkomstbonus

3 glimrende Superliga spilfiduser fra Betsafe

1. OB – AGF, over to mål i kampen til odds 1,79.

Meget tyder på en ganske åben affære, som nemt kan tippe til begge sider afhængigt af, hvem der rammer formen på dagen. Sammen med Betsafe har vi dog en god fidus til, at der vil komme en del chancer i opgøret. Med både en Emil – og Søren Larsen i topform for henholdsvis OB og AGF skal der komme gang i den mellem felterne. OB har igen i denne sæson været særdeles svingende, men når de ind i mellem rammer niveauet, ja, så er de altså gode for at par fornuftige opsatte angrebsformationer. AGF kender vi. Helt oppe og helt nede, men altid god for en solid omgang underholdning, så mon ikke vi kan forvente en gang fyrværkeri i Ådalen. Kampen spilles søndag kl. 17.00 og kan ses direkte på Kanal 9.

Spil på dagens spilforslag på Betsafe her!

2. Brøndby IF – FC København, under 3 mål i kampen i til odds 1,95.

En slags New firm kan man vel kalde det eller rettere slaget om København, men også en (relativt ny) nyklassiker. Kært barn har mange navne, men endelig er der igen noget vigtigt og stort på spil, når giganterne i dansk fodbold krydser klinger søndag aften. FCK kom næsten helskindet fra Torino og Juventus i onsdagens Champions League-opgør. Ingen point dog, men en erfaring rigere. Den gør måske, at løverne hjemme kan ordne mægtige Madrid og sikre sig en billet til forårets Euro-land. Man har da lov at håbe for alle danske klubbers skyld. Københavnernes formkurve har været stejlt stigende igennem den seneste måned, og måske de til foråret alligevel kan ende med at stå på det øverste Superligatrin med de tungeste smykker om halsen. Det må tiden vise, først skal de dog lige spise deres yndlingsrivaler fra BIF.

3. FC Nordsjælland – Randers FC, 1-tal til odds 1,85.

Ikke så meget pjat her, hvor vicemestrene fra FCN endelig har fået spillet sat nogenlunde fornuftigt op. Selv om, at det vil være synd at sige, at de har været længe på vej, så ser det nu altså ud til, at de – en smule langsomt dog – har begyndt en længe ventet rejse mod tabel-opstigningen. Sidste uges uafgjorte resultat i Ålborg var til godkendt og inden da, havde nordsjællænderne sikkert ordnet SønderjyskE og slået ligaduksene fra FC Midtjylland ud af pokalen. Meget kan tyde på, at bedre tider er på vej for træner Hjulmands udvalgte, og sammen med Betsafe tror vi på, at de gul/røde sætter sig på sejren her. Kampen spilles søndag klokken 14.00, og du kan følge med direkte på Kanal 8.

Vi har også en Facebook side om sportsnyheder, oddsforslag og spilfiduser, hvor du kan få tips til, hvad du skal spille på. Bemærk, at der gælder betingelser og vilkår for velkomstbonussen og eventuelle andre bonusser, du måtte modtage. Vilkår fremgår af Betsafes hjemmeside.

Opret en konto på Betsafe og få en velkomstbonus på 1000 kr.:

Opret en gratis konto på Betsafe

Tilmeld dig Betsafe og få din velkomstbonus her!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply