Betsafe byder på bedste spilforslag til lørdagens kampe

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Betsafe – en af Danmarks bedste og mest velrenommerede bookmakere – er lige nu aktuel med et rigtig godt spilforslag til lørdagens kampe.

Læs mere om, hvad du skal spille på Premier League kampen mellem Newcastle og West Bromwich Albion (WBA) i denne artikel, der er inspireret af Betsafes spilforslag til lørdagens kampe.

Få 1000 kr. på Betsafe til både odds og casino!

Leder du efter en ny bookmaker til et spil på dette spilforslag til lørdagens kampe, så klik på billedet nedenfor eller et af linksene her på siden. Så kan du nemlig få 1000 kr. i velkomstbonus på Betsafe (bemærk, at der gælder regler om omsætning mv. for bonussen):

Betsafe Velkomstbonus

Premier League spilforslag til lørdagens kampe

Med tre sejre på stribe har Newcastle iskoldt spillet sig op igennem Premier League-tabellen. Stimen kunne meget vel tænkes at fortsætte i morgen også. Med andre ord slår Newcastsle altså WBA til fine odds 2,05 i morgen. Her følger analysen bag dette spilforslag til lørdagens kampe:

Newcastle vinder over WBA til odds 2,05 fordi der bliver drømt store drømme i Newcastle for tiden. Efter en temmelig svingende resultatmæssig start på sæsonen, så har de sortstribede spillere nu spillet sig helt frem på en 8. plads i Premier League. WBA bliver ikke stoppested for opturen, og da i hvert fald slet ikke, hvis man taler med Newcastle træner Alan Pardew. Træneren drømmer nemlig om Champions League-kvalifikation og ny hæder til klubben. Den største profil i den engelske klub er uden tvivl midtbanestrategen Yohan Cabaye. Han har samme målsætning med kampen, og selv om der nok er andre meninger på modstanderens hold, så vælger vi at tro på profilerne fra Newcastle.

Spil på dagens spilforslag på Betsafe her!

The Magpies har kun tabt en enkelt af de seks hjemmekampe, der foreløbigt har været afviklet. Med blot seks scoringer mod sig i samme kampe ligner St. James Park måske snart igen den bastion, som i 1990'erne var et fort i den bedste engelske række – og såmænd også i et par europæiske fights. Det er jo ikke fordi, at vi er tilbage i de gode gamle Alan Shearer-dage, men langt mindre kan vel også gøre det mod den tækkelige modstander fra West Bromwich. Lørdagens hjemmebane-opdækning med WBA på menuen skal nemlig kunne kaste tre point af sig. Gæsterne har således omvendt kun vundet en enkelt af deres seneste seks ligakampe.

The Albions besidder den irske angriber Shane Long, der ganske vist på de bedste dage kan spille både point og sejre hjem for sit hold. Der har dog ærligt talt været et stykke i mellem toppræstationerne i indeværende efterår. Summa summarum så tror Betsafe på Newcastle, og det gør vi også. Betsafe odds er faktisk ret godt, for du får 2,05 for en forventelig hjemmesejr. Klart godkendt!

Vil du følge med, så spilles kampen mellem Newcastle og WBA lørdag kl. 18.30, og du kan se med direkte på Kanal 6, hvis du er så heldig at have den kanal. Du kan også følge med på vores nye side med live scores fra Premier League og de fleste andre relevante ligaer.

Vi har også en Facebook side om sportsnyheder, oddsforslag og spilfiduser, hvor du kan få tips til, hvad du skal spille på. Bemærk, at der gælder betingelser og vilkår for velkomstbonussen og eventuelle andre bonusser, du måtte modtage. Vilkår fremgår af Betsafes hjemmeside.

Opret en konto på Betsafe og få en velkomstbonus på 1000 kr.:

Opret en gratis konto på Betsafe

Tilmeld dig Betsafe og få din velkomstbonus her!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.