Super Mario rygtes til Real Madrid!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Real Madrid skulle efter sigende have haft snøren ude efter Mario Balotelli. I Real Madrid er det ikke en hemmelighed, at man på udkig efter offensive forstærkninger, og tilsyneladende har man kig på AC Milans Mario Balotelli. El Mundo Deportivo skriver i dag med italienske Il Corriere dello Sport som kilde, at Real Madrid i sidste uge forhørte sig på Super Mario. Real Madrid skulle imidlertid have fået besked om, at den 22-årige angriber har kontrakt med “Rossoneri” frem til sommeren 2017, og at han ikke er til salg. Milaneserne hentede Balotelli i Manchester City i januars transfervindue, og siden har han nået at score 12 gange i Serie A.

Her på siden synes vi godt om Mario Balotelli, da han sætter kulør på fodboldsporten med sin utilregnelige opførsel. Vi har samlet nogle af de bedste Mario Balotelli Youtube videoer.

Super Mario er garant for god underholdning

Vi har samlet nogle af de bedste historier inspireret af andre sider på nettet, men du har sikkert set de fleste af klippene i andre sammenhænge. Uanset om du har set et, flere eller alle klippene med Mario Balotelli, så er vi næsten sikre på, at du vil kunne få et smil på læberne.

Der er nok mange trænere, spillere, klubber og sportsfans i det hele tager, der ikke kan udstå en mand som Super Mario, der virkelig kan forstå at stjæle billedet og rampelyset, men det er alligevel lidt befriende, at vi ikke alle er ens. Vi har skrevet en biografi om Balotelli, som du kan kigge nærmere på, hvis du skal opdateres på hans karriere. Klippene nedenfor er mere en slags hjemmevideo-samling eller den anden siden af manden.

Vi kan kalde den Balotellis bedste bommerter mv.:

Balotellis bedste bommerter mv.

Vi lægger blødt ud med en video, hvor Balotelli bestemt ikke er tilfreds med sin vand. Se her: Mario Balotelli spytter vand ud!

Super Mario vil tage straffespark mod Palermo i stedet for Eto'o. Se her: Mario Balotelli vil sparke straffespark her!

I en anden situation opstår der nærmest tumulter, fordi Balotelli vil sparke frispark. Magen til ihærdighed skal man vist lede længe efter: Mario Balotelli video på Youtube!

Mario Balotelli stjæler Sergio Agueros handsker for at varme sine hænder! Se Mario Balotelli her: Super Mario på slap line!

En træningskamp i USA med Manchester City. Balotelli agerer cirkusartist og brænder kæmpe chance til Mancinis store fortrydelse. Se Balotelli-klippet her!

Og så til sidst en, der næsten er lidt synd for ham. Se Mario Balotelli prøve tøj… Det kan være svært at skifte trøjer… flere gange… Se Mario her!

Vil du tjekke flere videoer med Balotelli ud, så er der rig mulighed for det på Youtube. Her er en oversigt over 50 uheldigheder mv. fra Super Marios hånd!

God fornøjelse

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply