Italienske Mario Balotelli går glip af Confederations Cup

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Den italienske stjerneangriber Mario Balotelli (eller Super Mario) går glip af resten af Confederations Cup, der lige nu spilles i Mexico, på grund af skade opstået i låret. Den tidligere Manchester City forward Balotelli med nr. 22 scorede i Italiens gruppespilskampe mod såvel Mexico som Japan. Han spillede samtlige 90 minutter af Italiens 4-2 nederlag til Brasilien, men går altså nu glip af torsdagens semifinale mod Spanien.

Super Mario tilbage til AC Milan

I et interview med BBC tilføjer han, at han efter aftale med træneren Cesare Prandelli har besluttet, at han vil vende tilbage til Milano. Som bekendt er han nu i klubben AC Milan, hvor det nu er aftalt, at lægerne der skal se på han skade.

Balotelli har spillet som den enlige, centrale angriber i Italiens tre gruppespilskampe. Den italienske landstræner Prandelli har nu Alberto Gilardino, Sebastian Giovinco og Balotellis milanesiske holdkammerat Stephan El Shaarawy som muligheder på forwardposten til kampen med Spanien.

Italien møder Spanien i gentagelse af EM 2012-finalen

Italien tabte sidste års EM 2012-finale med 4-0 til Spanien, og Prandelli må på forespørgsel indrømme, at Balotellis fravær kan føre til en ændring i opstillingen. Prandelli tilføjer, at uden Mario Balotelli er vi nødt til at arbejde endnu mere på et kollektivt niveau. De har spillere med forskellige karakteristika, men målet er at gøre holdet endnu mere kompakt, slutter Prandelli af. Men meget mere vil den italienske træner ikke ud med, hvilket er klart, når man pludselig står uden en stjernespiller som Mario Balotelli.

Playmaker Andrea Pirlo kan dog være blevet kampklar til kampen mod Spanien, efter at han gik glip af Brasilien kampen på grund af en midlertidig skade. Selv om han på ingen måde erstatter Super Mario, giver det det italienske landsholdstræner yderligere muligheder i kampen, og holdet og træneren vil naturligvis gøre alt for at komme i finalen mod deres overmænd fra sidste års EM-finale.

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply