David Moyes afløser Alex Ferguson som Man United manager

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

I går bekræftede den nordengelske storklub Manchester United, at klubbens manager Sir Alex Ferguson fratræder sit job til sommer efter 26 succesfulde år med The Red Devils. Du kan læse mere om hvorfor på bet365’s fodbold online nyheder.

Sir Alex Ferguson træder tilbage


Allerede en dag efter meddelelse om Fergusons fratrædelse har Manchester United skrevet kontrakt med en ny manager – nemlig skotske David Moyes, der på nuværende tidspunkt er træner for Everton FC.

Moyes, 50 år, kommer til at overtage Fergusons post fra den 1. juli i år, og ifølge BBC kommer hans første kontrakt for klubben til at vare i seks år. Moyes har udtalt til de engelske fodbold nyheder, at det er en ’stor ære’ at være blevet tilbudt et så prestigefyldt arbejde.

”Jeg er beæret over at Sir Alex så sig i sinde til at anbefale mig til dette job. Jeg har stor respekt for alt det han har opnået og for fodboldklubben,” lyder det ifølge David Moyes.

Bet365 Startbonus

”Jeg ved hvor hårdt det bliver at følge i fodsporene på den bedste manager nogensinde, men muligheden for at træne Manchester United er ikke en som dukker op særlig tit, og jeg glæder mig virkelig til at starte på posten i næste sæson.”

David Moyes har meget at leve op til

Selvom Moyes har meget at leve op til efter Fergusons fremragende indsats for Manchester United, som blandt andet inkluderer 13 Premier League titler og to Europa Cup/Champions League trofæer, for ikke at snakke om adskillige FA Cup triumfer, så tror 71-årige Alex Ferguson på, at hans skotske landsfælle har hvad der skal til for at overtage jobbet.

”Vi blev enstemmigt enige om at ansætte David Moyes,” udtaler Ferguson ifølge BBC Sport.

”David er en mand med stor integritet og en stærk arbejdsetik. Jeg har beundret hans arbejde i lang tid og taget kontakt til ham helt tilbage i 1998 for at diskutere et muligt job som assistenttræner her.”

”Der er ingen tvivl om at han har alle de kvaliteter som vi forventer af en manager for denne klub,” konkluderer den legendariske fodboldtræner.

Du kan læse flere fodboldnyheder samt hente gode Premier League odds her.

Du kan lige nu oprette en konto på Bet365 og få en velkomstbonus på 1000 kr.:

Opret konto på Bet365

Tilmeld dig Bet365 og få din velkomstbonus her!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.