Robben: Det er tid for Bayern München til at vinde

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Bet365 Startbonus

Tidligere i sidste uge blev det afgjort, hvem der skal møde hinanden i Champions League finalen den 25. maj. Det er nemlig Bayern München og Borussia Dortmund, som kommer til at stå ansigt til ansigt med hinanden på Wembley Stadium i London. Hvis du vil spille på kampen, kan du finde gode live fodbold odds på www.bet365.dk.

Spil på Champions League finalen

Det bliver altså en tysk finale mellem sidste års Bundesliga-mestre fra Dortmund, som slog Real Madrid ud i semifinalerne, samt dette års Bundesliga-vindere fra Bayern München, der ligeledes kørte det spanske tophold Barcelona over i turneringens semifinaler.

Begge af de bundstærke hold vil være sultne efter at vinde den prestigiøse topkonkurrence, og blandt andet Arjen Robben fra Bayern har over for sine holdkammerater insisteret på, at det er tid til at vinde – igen.

”Nu er vi i finalen, det er tredje gang i de sidste fire år, men det er tid til at vinde nu,” udtaler Robben beslutsomt ifølge Sky Sports.

”Det bliver en stor kamp. Dortmund har i de seneste to-tre år bevist, at de er et rigtig godt hold. Det bliver en kamp, som bliver afgjort på små detaljer.”

Flere Champions League nyheder

”Vi skal forholde os rolige. Vi spiller noget godt fodbold, vi skal nyde dette øjeblik. Det vigtigste er at vi spiller som et hold. Forsvarsmæssigt er vi meget godt organiserede, alle gør deres job, også de fire spillere som spiller fremme arbejder hårdt på den anden side af banen.”

”Hvis man vil præstere noget, hvis man vil vinde konkurrencer og kampe på så højt et niveau er man nødt til at forsvare som hold,” lyder det til slut fra den hollandske wing.

Du kan læse flere Champions League nyheder her.

Du kan lige nu oprette en konto på Bet365 og få en velkomstbonus på 1000 kr.:

Opret konto på Bet365

Tilmeld dig Bet365 og få din velkomstbonus her!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply