Luis Suárez straffes af FA for Ivanovic bid-episode

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Bet365 Startbonus

I går var der dømt kæmpe Premier League opgør, da London klubben Chelsea og Merseyside klubben Liverpool mødte hinanden på Anfield i en kamp, som endte 2-2 og gik noget vildt for sig.

Liverpools Luis Suárez bider Ivanovic

I slutningen af anden halvleg bed Liverpool angriber Luis Suárez nemlig Chelsea forsvarsspiller Branislav Ivanovic i den ene arm da de to spillere kom i håndgemæng, og oven på denne mærkværdige episode har de engelske fodboldmyndigheder, FA, valgt at straffe uruguayanske Suárez for sin opførsel på banen. Det skriver de engelske fodbold nyheder.

Hvor hård bliver Suárez' straf?

Det er endnu ikke blevet bestemt hvor hård Suárez’ straf skal være, men ifølge The Guardian er han blevet dømt for voldsom opførsel, og på grund af de givne omstændigheder vil en standard bøde, som svarer til en 3-kamps karantæne, ikke være nok.

”Episoden blev ikke set af kampens dommere og er derfor blevet evalueret retrospektivt. Det hævdes at Suarez’ opførsel består af vold og det er FA’s påstand at den normale straf på tre kampes karantæne som ellers ville gælde, klart er utilstrækkelig under disse omstændigheder. Suarez har indtil klokken 18.00 tirsdag den 23. April at svare på anklagen, derefter vil en uafhængig reguleringskommission blive indkaldt denne onsdag den 24. april,” lyder det i et officielt statement fra FA.

Luis Suárez har angiveligt ikke kommenteret på anklagen endnu, men oven på kampen mod Chelsea i søndags undskyldte den 26-årige angriber sin opførsel under kampen.

Du kan følge med i Suarez-sagen hos bet365, hvor du også kan få betting tips og spille online spil.

Du kan lige nu oprette en konto på Bet365 og få en velkomstbonus på 1000 kr.:

Opret konto på Bet365Tilmeld dig Bet365 og få din velkomstbonus her!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply