Swansea City Logo

Tiendalli regner ikke med at blive i Swansea

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Bet365 Startbonus

Selvom Michael Laudrup og resten af Swansea mandskabet har haft en forrygende sæson i år, hvor de blandt andet har vundet League Cup finalen for første gang i klubbens historie, så er det ikke alle af holdets spillere, som regner med at blive i klubben i næste sæson.

Hvem bliver i Laudrups Swansea?

Blandt andet hollandske Dwight Tiendalli, som Michael Laudrup hentede til den walisiske klub sidste sommer, har udtalt til de internationale Premier League nyheder, at han ikke ser nogen grund til at tro på, at han bliver i klubben – i så fald får han brug for en kontraktforlængelse, da hans nuværende snart udløber.

”Jeg tror ikke jeg er her næste år,” lyder det fra Tiendalli ifølge South Wales Evening Post.

”Jeg har kun en etårs-kontrakt, og jeg har ikke hørt noget fra klubben – fakta er der. Jeg har ikke hørt noget fra dem, selvom jeg er på en etårig kontrakt, derfor tror jeg ikke at jeg er her næste år.”

”Hvis klubben vil have mig, bliver de nødt til at sige, at de får brug for mig næste år, ikke at jeg skal få min agent til at ringe til dem. Faktum er, at jeg ikke er her næste år, medmindre der sker ændringer.”

”Jeg vil bare koncentrere mig om at spille mine kampe og prøve at gøre det godt. Jeg ved jeg kan gøre det, og jeg synes jeg har bevist det i de kampe, jeg har spillet,” lyder det til slut fra den 27-årige forsvarsspiller.

Swanseas næste kamp

Swansea Citys næste kamp er mod Norwich på udebane, lørdag den 6. april. Du kan foretage live betting på kampen hos bet365, hvor det i øjeblikket giver odds 2.75 hvis waliserne vinder.

Du kan lige nu oprette en konto på Bet365 og få en velkomstbonus på 1000 kr.:

Opret konto på Bet365Tilmeld dig Bet365 og få din velkomstbonus her!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply