Bet365 Freebet

Tom Ince vil spille på topniveau

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Bet365 Startbonus

På det seneste er der kommet en del opmærksomhed på Blackpool wingeren Tom Ince, som er blevet nævnt i forbindelse med et muligt skifte til Liverpool i de engelske live fodbold nyheder.

The Reds interesseret i Tom Ince igen

21-årige Ince var oprindeligt en del af Merseyside klubbens ungdomshold, men de besluttede at lade ham skifte til Blackpool i 2011. Efter at han har vist hvilken kaliber han er lavet af i Championship ligaen, er The Reds dog angiveligt interesserede i at hente ham tilbage, og det er kun noget, som ville glæde den unge englænder.

”Min drøm er at spille på topniveau og opnå mine ambitioner, men det handler alt sammen om timing og tålmodighed, sådan at man er klar når man når til toppen og ikke hopper i for tidligt,” udtaler Tom Ince ifølge Goal.com.

”Der var noget med, at Liverpool ville byde på mig i januar, og at komme til en topklub som denne ville have været fantastisk, men jeg skal indse, at det handler om at spille fodbold, og jeg tror ikke et skifte var tæt på.”

”Det er dejligt, at der er sådanne spekulationer, og det er meget flatterende. At have hold af den størrelse, som siger, at man er en god spiller, det får mig til at smile, og det er meget flatterende,” tilføjer wingeren.

Lige nu er Ince dog mest fokuseret på at spille for Blackpool, hvor han har scoret 24 mål siden han ankom til klubben i 2011 og også er blevet kåret som årets ungdomsspiller i Football League.

Men det handler om at tro på Blackpool nu

”For mig handler det om at tro på Blackpool, for uden min klub, mine holdkammerater og fansene ville jeg ikke være årets ungdomsspiller og den spiller, jeg er nu.”

Blackpools næste kamp er mod Blackburn. Kampen spilles fredag den 29. marts klokken 15.00 GMT, og du kan oddse på kampens resultat hos Bet365, hvor du også kan se gode live fodbold billeder.

Du kan lige nu oprette en konto på Bet365 og få en velkomstbonus på 1000 kr.:

Opret konto på Bet365Tilmeld dig Bet365 og få din velkomstbonus her!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.