Bet365 Freebet

Hulk: Der er ingen problemer

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Bet365 Startbonus

I september 2012 chokerede Zenit St. Petersborg fodboldverdenen, da klubben købte den brasilianske storspiller Hulk fra Porto for 55 millioner euro.

Siden da er det blevet til en blandet karriere i den russiske klub for den 26-årige angriber, som eftersigende ikke skulle have et særlig godt forhold til manager Luciano Spalletti. For nylig har Hulk også været ude i de internationale fodbold betting nyheder for at fortælle, at han intet forhold har til Zenit St. Petersborgs fans pga. den sprogmæssige barriere.

Benægter rygter om utilfredshed med aflønning

Han benægter dog rygter om, at han skulle have problemer med Spalletti, klubbens fans og sine holdkammerater, som angiveligt skulle være utilfredse med at han får mere i løn end dem.

”Jeg har stadig et godt forhold til Spalletti. Selvom han ikke snakker særlig meget med spillerne er han lige som mig, ment på den måde at han er velforberedt,” lyder det fra Hulk ifølge La Gazzetta dello Sport.

”Når jeg spiller, tænker jeg ikke på mit €55 prisskilt. Jeg vinder, har det sjovt og giver alt. Jeg har ingen problemer med mine hold-kammerater, vi har fået snakket og klargjort nogle ting.”

”Jeg har heller ingen problemer med fansene. Jeg har ikke noget forhold til dem, og jeg forstår ikke deres russiske heppesange. Jeg læser heller ikke aviserne,” tilføjer brasilianeren og afslører samtidig, hvilke fodboldligaer han beundrer.

Elsker Premier League og La Liga

”Jeg elsker Premier League og La Liga, jeg følger dem på TV når jeg kan. I England er der nogle store hold, spillestilen er fantastisk og lige så er konkurrencen.”

”Så er der Spanien, som har en imponerende kvalitet. Jeg er passioneret omkring hvad Andres Iniesta kan, og selvfølgelig også Messi og Ronaldo, de er begge to fænomenale.”

”Russisk fodbold er mere taktisk og baseret på forsvar end portugisisk fodbold, men det sværeste er kulden. Jeg bor i midten af St. Petersborg, det er en smuk by og jeg kan godt lide at besøge alle byens attraktioner med hele familien,” slutter Hulk til de internationale fodbold nyheder.

Du kan lige nu oprette en konto på Bet365 og få en velkomstbonus på 1000 kr.:

Opret konto på Bet365Tilmeld dig Bet365 og få din velkomstbonus her!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply