Kampen i La Liga

Barcelona kvalificerer sig til CL kvartfinalerne

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25
BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Bet365 Startbonus

Tirsdag aften var der dømt returkamp i Champions League ottendedelsfinalerne, da Barcelona tog imod AC Milan hjemme på Nou Camp, og her gik det som de forskellige fodbold odds havde forudset det, da katalanerne kvalificerede sig sikkert og overlegent videre til CL kvartfinalerne i den benhårde europæiske turnering med en 4-0 sejr over milaneserne.

Barcelona dominerede Champions League kampen

Det var Barcelona, som dominerede kampen fra startfløjt og til slut, og allerede efter fem minutter fik de spanske værter bragt sig foran med 1-0, da Lionel Messi satte en flot snurrebold forbi Milan målmand Abbiati fra næsten 20 meters afstand.

Kort før halvleg gjorde den argentinske målmaskine det til 2-0, da han efter en aflevering fra Andrés Iniesta formåede at sparke bolden ind i Milans kasse endnu engang.

Milan formåede ikke rigtig at skabe de store chancer kampen igennem, bortset fra en kæmpechance til det unge talent M’Baye Niang i slutningen af første halvleg, da han havde en friløber men desværre ramte venstre målstolpe.

Ti minutter inde i anden halvleg gjorde David Villa det til 3-0 med et flot mål, og få minutter før kampen blev fløjtet af formåede Jordi Alba at score det fjerde og sidste mål for Barcelona i kampen mod Rossoneri.

Dermed kan man roligt sige, at Barcelona fik et comeback i verdensklasse, og det efter at holdet har været under en del kritik efter 0-2 nederlaget til Milan på San Siro samt deres to seneste, konsekutive nederlag til ærkerivaler Real Madrid. 

David Villa: Barcelona startede stærkt

Efter sejren over Milan var det en glad og selvbevidst David Villa, som var mødt op med sportspressen for at give hans bud på kampen.

”Vi sagde før kampen, at vi ville starte stærkt, og det var lige det, vi gjorde. Vi fik det tidlige mål, som vi ville have,” udtalte Villa ifølge Sky Sports.

”Vi har altid følt at vi kunne komme igen i dette opgør, vi har altid troet på det. Fansene har altid stået bag os, de har altid stolet på os.”

”Når man går igennem en aften som denne, glemmer man alle de dårlige dage. Efter at have oplevet det, som vi gjorde i aften, betyder det ikke noget for os, hvem vi møder i kvartfinalerne.” slutter den 31-årige angriber til de internationale Champions League nyheder. Bet365 havde endnu engang de bedste odds på kampen!

Du kan oprette en konto på Bet365 og få din velkomstbonus på 1000 kr. lige her:

Opret konto på Bet365Tilmeld dig Bet365 og få din velkomstbonus her!

REKLAME | MINDST 18 ÅR | REGLER OG VILKÅR GÆLDER | SPIL ANSVARLIGT | SELVUDELUKKELSE VIA ROFUS | KONTAKT SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE PÅ STOPSPILLET.DK OG 70 22 28 25 BEMÆRK: ALLE TILBUD OG NYHEDER ER KUN GÆLDENDE PÅ DAGEN FOR OPSLAGET, MEDMINDRE ANDET SPECIFIKT ER NÆVNT.

Leave a Reply